UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Откако го сјеба Чорлука, Фламини се смее и продолжува да игра, коментаторов вика „Тоа е вистински професионализам од Фламини“. :pos: :kesa:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
идниот шампион на Италија е комплетно надигран од просечен англиски тим-редно е Италија да го изгуби тоа 4то место во ЛШ и конечно вистински да почнат да работат со фудбалот кој СЕ повеќе го зафаќа летаргија како во лигата така и во репрезентацијата

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Откако го сјеба Чорлука, Фламини се смее и продолжува да игра, коментаторов вика „Тоа е вистински професионализам од Фламини“. :pos: :kesa:
Да беа сите такви професионалци да си ги кршат нозете на терен, ќе гледавме фудбал со пуканки :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Многу ми е драго што заврши вака.

Како прво, ова е едно од најдосадните и најнеквалитетните изданија на некоја домашна екипа во нокаут фазата.
Како второ, поради нивниот конзервативен стил на игра со Силва, Гатузо, Фламини и Сидорф како организатори (?!) на играта, тотално нефудбалски и неатрактивно.
Како трето, Ленон ми е еден од омиленити играчи. Да можеше и Бејл да игра, тоа ќе беше журка!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
идниот шампион на Италија е комплетно надигран од просечен англиски тим-редно е Италија да го изгуби тоа 4то место во ЛШ и конечно вистински да почнат да работат со фудбалот кој СЕ повеќе го зафаќа летаргија како во лигата така и во репрезентацијата
Бумо видели... :)

M

Mario Gómez

Гостин
: ) : ) нобелова награда да ти дает за ова требит. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Онај Гатузо одамна знаеме каков дебил е...него постарите генерации секогаш ќе го паметат по глупостите и расправиите кои ги правел со противничките играчи..разбирам дека остава срце на теренот, но дотолку да ја сили работата треба да е психички пореметен...а јас не знам сите што се чудите од овој резултат..реално Тотенхем има поквалитетен состав скоро во секој дел од теренот освен во нападот...Милан мислевте со Тиаго Силва-Гатузо-Сидорф и Јепес да ги победат тотенхем???..иначе како и обично Ибрахимович се испостра на голем натпревар!
Ја памтам гатузо на еден натпревар не беше од дамна, требаше да биде заменет пошто имаше некоја мала повреда или така нешто а и само што доби жолт картон... и све стои неговата замена на линија и чека прекин и Гатузо од банална работа на средина на терен направи уште еден остар старт и доби црвен,... се утепав од смеење :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа на Тотенхем тотално заслужена, а Фламини и Гатузо нека закажат спаринг со Пепе :)
Не знам за Пепе ама со Киву дефинитивно поблиску му е....тоа би било вистинска класика oд дерби..Гатузо-Киву:)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Не видов на крај што гатузо од коа заврши напраи пак некоја глупост?
Не да напрај глупост него мамата им ебеше на сите. Јас да сум ко УЕФА сега 5 утакмици неиграше во ЛШ и парична казна. Така ќе ми оди тој ќе им се фрла на сите. Нека го смират малце, ебати копилето неталентирано (фудбалски). А за резултатот шо...:vozbud: без разлика шо 1 ја имав мило ми е секогаш кога англиска плеска италијанска екипа :) Сега единствена реална шанса за Милан е таму да тепаат 0-1 па на продолженија/пенали нешто да пробаат оти не верувам Тотенхем да остане дома без постигнат гол. Браво Тотенхем, браво! :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
мислам дека рече " оваа е суровиот професионализам"
не ме држи за збор

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ја памтам гатузо на еден натпревар не беше од дамна, требаше да биде заменет пошто имаше некоја мала повреда или така нешто а и само што доби жолт картон... и све стои неговата замена на линија и чека прекин и Гатузо од банална работа на средина на терен направи уште еден остар старт и доби црвен,... се утепав од смеење :)
На дербито со Интер кога изгубија 2-0, и уште го пцуеше Леонардо што не го извадил навреме :pos:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Aко продолжат вака тешко дека ќе бидат шампиони.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom