Да беа сите такви професионалци да си ги кршат нозете на терен, ќе гледавме фудбал со пуканкиОткако го сјеба Чорлука, Фламини се смее и продолжува да игра, коментаторов вика „Тоа е вистински професионализам од Фламини“. :kesa:
Бумо видели...идниот шампион на Италија е комплетно надигран од просечен англиски тим-редно е Италија да го изгуби тоа 4то место во ЛШ и конечно вистински да почнат да работат со фудбалот кој СЕ повеќе го зафаќа летаргија како во лигата така и во репрезентацијата
: ) : ) нобелова награда да ти дает за ова требит.идниот шампион на Италија е комплетно надигран од просечен англиски тим-редно е Италија да го изгуби тоа 4то место во ЛШ и конечно вистински да почнат да работат со фудбалот кој СЕ повеќе го зафаќа летаргија како во лигата така и во репрезентацијата
Ја памтам гатузо на еден натпревар не беше од дамна, требаше да биде заменет пошто имаше некоја мала повреда или така нешто а и само што доби жолт картон... и све стои неговата замена на линија и чека прекин и Гатузо од банална работа на средина на терен направи уште еден остар старт и доби црвен,... се утепав од смеењеОнај Гатузо одамна знаеме каков дебил е...него постарите генерации секогаш ќе го паметат по глупостите и расправиите кои ги правел со противничките играчи..разбирам дека остава срце на теренот, но дотолку да ја сили работата треба да е психички пореметен...а јас не знам сите што се чудите од овој резултат..реално Тотенхем има поквалитетен состав скоро во секој дел од теренот освен во нападот...Милан мислевте со Тиаго Силва-Гатузо-Сидорф и Јепес да ги победат тотенхем???..иначе како и обично Ибрахимович се испостра на голем натпревар!
Не знам за Пепе ама со Киву дефинитивно поблиску му е....тоа би било вистинска класика oд дерби..Гатузо-КивуЧестито победа на Тотенхем тотално заслужена, а Фламини и Гатузо нека закажат спаринг со Пепе
Не да напрај глупост него мамата им ебеше на сите. Јас да сум ко УЕФА сега 5 утакмици неиграше во ЛШ и парична казна. Така ќе ми оди тој ќе им се фрла на сите. Нека го смират малце, ебати копилето неталентирано (фудбалски). А за резултатот шо... без разлика шо 1 ја имав мило ми е секогаш кога англиска плеска италијанска екипа Сега единствена реална шанса за Милан е таму да тепаат 0-1 па на продолженија/пенали нешто да пробаат оти не верувам Тотенхем да остане дома без постигнат гол. Браво Тотенхем, браво!Не видов на крај што гатузо од коа заврши напраи пак некоја глупост?
мислам дека рече " оваа е суровиот професионализам"Откако го сјеба Чорлука, Фламини се смее и продолжува да игра, коментаторов вика „Тоа е вистински професионализам од Фламини“. :kesa:
На дербито со Интер кога изгубија 2-0, и уште го пцуеше Леонардо што не го извадил навремеЈа памтам гатузо на еден натпревар не беше од дамна, требаше да биде заменет пошто имаше некоја мала повреда или така нешто а и само што доби жолт картон... и све стои неговата замена на линија и чека прекин и Гатузо од банална работа на средина на терен направи уште еден остар старт и доби црвен,... се утепав од смеење
Aко продолжат вака тешко дека ќе бидат шампиони.:smir:идниот шампион на Италија е комплетно надигран од просечен англиски тим-редно е Италија да го изгуби тоа 4то место во ЛШ и конечно вистински да почнат да работат со фудбалот кој СЕ повеќе го зафаќа летаргија како во лигата така и во репрезентацијата
Киву? WTF? Киву мава од задгрб братче, нема срце он за мушко тепање.Не знам за Пепе ама со Киву дефинитивно поблиску му е....тоа би било вистинска класика oд дерби..Гатузо-Киву
ја му дадов зеленкоБоби[Мкд];4096705 напиша:: ) : ) нобелова награда да ти дает за ова требит.