UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Неутрален бев, но по идиотскиот старт на Фламини за кој не доби црвен, дивеењето на сељакот Гатузо, кој удри и по помошникот на Реднап, многу ми е мило сега
Барем нема да го гледаме сељакот на реваншот!

Неутрален бев, но по идиотскиот старт на Фламини за кој не доби црвен, дивеењето на сељакот Гатузо, кој удри и по помошникот на Реднап, многу ми е мило сега

Исто :)

Што е смешно бе болен еден ?
Едуардо кога му направија се радуваше вака ебате идиотот ?
Фламини за стартов посакувам лигаменти да скине ,му ебам тоа болното :tapp: Уште се смее кога излезе Чорлука

Море ти ретард си или??Кај виде оти се смеам бе.Има ле некоја смајли фаца или нешо друго после тоа?а?

А Бејл се враќа за реваншот, замисли Бејл против Одо или Антонини. :pos:

Инаку тва е миланези, не е ова калчо.

Барем се израдува малку Ибра, иако не беше гол!

Инаку повторно е очаен во ЛШ, зошто не му оди не знам!

Ај на здравје шишање, во англија кога ке се игра ке биде премногу интересен меч.Може милан да се врати и да тепа ама сепак ке треба да го кренат нивото на игра за 2lvl погоре

Дрогба за која глупост доби црвен во финале,Гатузо за ова треба 10 натпревари да добие суспензија

Амелија бе луѓе, видете го Амелија, ахахахахахаха и тој у 16те метри, ако овој знае дека има реванш ќе се убијам :D

Гатузо, видете го, видете го ебате пинцата селска.

ovaj Gatuso bil najgolem idiot u svet,ja ne znam so mu dozvoluvat taka sudiite da se odnesuva,more kazna treba dozivotna neigranje fudbal,kaj se videlo toa ccc

Не видов на крај што гатузо од коа заврши напраи пак некоја глупост?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom