Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Еееее... и после Миланезиве ни кажуваа за Интер - Валенсија... :pos:
Работава е удри Брус Ли, рипај Брус ли... :pos:
А виде ли после утакмица ццц , Гатузо му маа глава на тој помошникот на Реднап и после сака да се тепа со Басонг . Катастрофа

Него баталете комшикиве дај утре да си тепаме и да си го ладаме

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Многу играш спортска хаха
Од сега секое коло ќе ставам по 1000 евра на Милан пошо кога и да го играм он губи... бар полесно ќе ми биде бидејќи Интер ќе иде нагоре :) Ебате скапаниот тим Билан нз за кој курац играм такви скапани тимови
П.С. Извинете за офф топик

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Е тоа ти е кога играм такви скапаници :mad: од сега само на Интер од италијанско бар ако ме заебе знам дека мој тим ме заебал а не дрва :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Ne be, bash nema nikakva vrska so "dosta se zaebavavme", nego epten realno vika deka mora do kraj samo na pobedi da se odi, t.e. vreme e za 15 pobedi po red :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Кога ги играш Милан на тикет, барем нема да бидеш разочаран ако кикснат. И вака и така си у ќар, барем у Калчо.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Кога ги играш Милан на тикет, барем нема да бидеш разочаран ако кикснат. И вака и така си у ќар, барем у Калчо.
Милан никад не се игра на тикет,, правило број еден во обложувањето ,,, и за Аз Алкмар (се да им е*ам,) :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро ги знаеме Јувенташите дека се едни од најголемите расистички групи во Италија...штета само што нема да бидат казнети од ваквите испади ...страмота е ова што постојат вакви дегени сеуште во фудбалскиот и општо во светот..зарем Јувентус нема црни играчи??..страмота!

--- надополнето ---

П.С. иначе да се пофалам дека и јас бев(не)среќникот кој го пиша Милан во ливечто и нормално дека ме заеба..само ме фаќа жал што ја имав и Њукасл 2-јка со 2.50 коефициент и Валеснија ГГ..и две утакмици отидоа во бунар заради оние шутраците кои не знаеа два паса по земја да сврзат и што го имаат во тимот орангутанот Гатузо,,,!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
"Комлексниот тип" ми кажува чуек кој пред 15 минути на сите можни теми на кајгана напиша дека Неста играл со рака. Неста нит игра против Интер ни за Интер колку што знаем, и ја комплексниот тип !

Тебе брате мозокот ти е изглеа развиен као албански туризам, но на тоа се увери више свекој што го посетуе подфорумот фудбал :pos:
Пријателе,убаво ти кажав дека никнуваш како печурка која невидела дожд 14 дена!Оп наеднаш се појавуваш од некаде и твојата абнормална Интелегенција доаѓа до израз.Која патетика од човек си!

--- надополнето ---

Васко, како е времето во Милано? :tv:
Времето во Милано е феномен во моментов.За боксерите биланисти,времето им е дождливо и плачливо,а за нас Нероазурите времето ќе си затопли вечерва!~

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ајдеее, сите ли го лапнавте од Милан у кладилница, ако ви е :) Еден другар ме убедуваше дека биле во ненормална форма, а Робињо бил играчиште :pos:

Мене Валенсија ме скина, а што убаво ливче си имав....

п.с. Сампдорија 1 @ 2.7 :drk:

--- надополнето ---

http://www.football-italia.net/feb15i.html

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Па и ја тоа викам, од сеа секое коло само Милан ќе го играм па нема никако у зијан да бидам :) Како и да е на нешто ќе се радувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom