- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Се согласувам Peter.T.Jonze okolu sostavot,ама милсма дека ЛЕО пак ќе го игра Кордоба место Матриксот прва постава.Мота да не има жолти картони па затоа не е повикан,или е повреден?
Испаѓа ова како со Миланезите, доста смо се зајебавали.Sho vi e be, Karja e zver, taka vikavte site koga prashuvav jas sto ima Karja poveke od Sulo ili od mladite nigeri od nigerija
Ubavo reche Leo deneska na pres konferencijata, deka poveke nema mesto za utki, od utre pa se do krajot, ne treba ni da mislat za nereshen rezultat, podobro neka zagubat nego so nereshen da se vratat od Firenca, vreme e da vidime kolku e lud Leo.
Тоа од Андријано & co. го научил .!.Синиша најавува победа на Фиорентина иако сакал ИНТЕР да биде првак годинава во серија А!
П.С.Неста почнал да тренира ракомет!
Синиша најавува победа на Фиорентина иако сакал ИНТЕР да биде првак годинава во серија А!
П.С.Неста почнал да тренира ракомет!
Задоволен си како игравме со Катанија? Победата си е победа ама не може секогаш да се вадиш така, играта беше тапа...Леонардо. „Не мислам дека играчите се заморени и не мислам дека имаме проблеми. Досега, не игравме добро само на еден натпревар, оној во неделата. Тоа е тоа, нема криза по само еден натпревар.“
А мечот со Удинезе? :tv:
Опа комлексниот тип ја искривува вистината па сега ајде ќе се навредуваме!Колку си ти мизерно и патетично човече едно чудо
Ај уше на 2-3 теми пиши го ова, ебате нискоинтелегентниот !
До влегувањето на Пандев не (ако беше таа утакмица 2-1 со пресврт што ја добивме).Задоволен си како игравме со Катанија? Победата си е победа ама не може секогаш да се вадиш така, играта беше тапа...
Опа комлексниот тип ја искривува вистината па сега ајде ќе се навредуваме!
Сигурно носиш очила со поголем диоптер?Шетај у твој фан клуб,г-дин "ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА".......