Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Се согласувам Peter.T.Jonze okolu sostavot,ама милсма дека ЛЕО пак ќе го игра Кордоба место Матриксот прва постава.Мота да не има жолти картони па затоа не е повикан,или е повреден?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Sho vi e be, Karja e zver, taka vikavte site koga prashuvav jas sto ima Karja poveke od Sulo ili od mladite nigeri od nigerija :)

Ubavo reche Leo deneska na pres konferencijata, deka poveke nema mesto za utki, od utre pa se do krajot, ne treba ni da mislat za nereshen rezultat, podobro neka zagubat nego so nereshen da se vratat od Firenca, vreme e da vidime kolku e lud Leo.
Испаѓа ова како со Миланезите, доста смо се зајебавали. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Деко немој црвенки да ми маваш ке ми расипеш расположење дур навијам за Биланезиве :icon_lol:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Синиша најавува победа на Фиорентина иако сакал ИНТЕР да биде првак годинава во серија А!

П.С.Неста почнал да тренира ракомет!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.383
Синиша најавува победа на Фиорентина иако сакал ИНТЕР да биде првак годинава во серија А!

П.С.Неста почнал да тренира ракомет!

Колку си ти мизерно и патетично човече едно чудо

Ај уше на 2-3 теми пиши го ова, ебате нискоинтелегентниот !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Леонардо. „Не мислам дека играчите се заморени и не мислам дека имаме проблеми. Досега, не игравме добро само на еден натпревар, оној во неделата. Тоа е тоа, нема криза по само еден натпревар.“

А мечот со Удинезе? :tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Леонардо. „Не мислам дека играчите се заморени и не мислам дека имаме проблеми. Досега, не игравме добро само на еден натпревар, оној во неделата. Тоа е тоа, нема криза по само еден натпревар.“

А мечот со Удинезе? :tv:
Задоволен си како игравме со Катанија? Победата си е победа ама не може секогаш да се вадиш така, играта беше тапа...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Колку си ти мизерно и патетично човече едно чудо

Ај уше на 2-3 теми пиши го ова, ебате нискоинтелегентниот !
Опа комлексниот тип ја искривува вистината па сега ајде ќе се навредуваме!
Сигурно носиш очила со поголем диоптер?Шетај у твој фан клуб,г-дин "ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА".......:pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Задоволен си како игравме со Катанија? Победата си е победа ама не може секогаш да се вадиш така, играта беше тапа...
До влегувањето на Пандев не :) (ако беше таа утакмица 2-1 со пресврт што ја добивме).

Па и Купот со Наполи не бевме ништо поарни од таа со Катанија, али добро, тоа беше куп.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Еееее... и после Миланезиве ни кажуваа за Интер - Валенсија... :pos:
Работава е удри Брус Ли, рипај Брус ли... :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.383
Опа комлексниот тип ја искривува вистината па сега ајде ќе се навредуваме!
Сигурно носиш очила со поголем диоптер?Шетај у твој фан клуб,г-дин "ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА".......:pos:

"Комлексниот тип" ми кажува чуек кој пред 15 минути на сите можни теми на кајгана напиша дека Неста играл со рака. Неста нит игра против Интер ни за Интер колку што знаем, и ја комплексниот тип !

Тебе брате мозокот ти е изглеа развиен као албански туризам, но на тоа се увери више свекој што го посетуе подфорумот фудбал :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Во право е Леонардо за една работа, дека имаа 1 лош меч до сега, т.е. 1 каде што беа јадни, али не со Јуве, него со Удинезе.

Али крајниот епилог на семафорот е она најважното, иначе ако гледаме од аспект на тоа како играа, од сите мечеви на гостински терен, со Јуве беа најдобри ( воопшто на тој план не беа полоши од Јувентус ), али ок, дерби си е дерби, Јуве е Јуве и под дифолт играта ја подигнуваат што е глупо во ситуација за која веќе се изјаснив, дека без разлика со кого и каде играат, секој меч треба да им биде 22ри Мај 2010 ( што бар до сега не е случај ).

Не е битно, ако се победи Фиорентина утре ќе се заврши голема работа, или-или е овој меч, или остануваат у игра за титула ( со победа ), или повторно, ко и со Рафа, излегуваат од истата. :toe:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Фиорентина треба да се победи, не се така опасна екипа. Со Палермо ги гледав, дадоа 4 гола (ми донесоа и пари да се почестам нешто), играа добро но во главно ги користеа глупостите кои Палермо редовно ги прави во одбрана. Синиша не победи со Катанија но мислам дека е многу потешко гостувањето на Сицилија отколку ова. Објективно, ни остана тешко гостување со Наполи а останатите треба да се добијат ако сакаме пресврт.

Со Удинезе велев и пред натпревар дека ни е клучно, во смисла што сега ќе им дишевме во грб, но ги потенцирав зошто знам дека се одлична екипа во одлична форма и не ме чуди. Останува да продолжиме јако до крај па да видиме што ќе биде.

P.S.
Ви реков дека ќе се разбуди навивачот во мене? :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Васко, како е времето во Милано? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop