Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај црно на бело доказ, дека е местено и ќе ти верувам, а вака да се бламираш те молам немој, поготово не на темава, не ја упропастувај ...специјално за син
ДА ГИ ИЗГЛЕДА УБАВО СИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД АНГЛИСКА ПРЕМИЕР ЛИГА!
а баерн минхен како бонус :helou:
во врска со утрешната утакмица со рома
кој се сигурни ШТО НЕМА да ни играат?
Точно, тоа јас што го пишував тука, Мурињо лани кога ја бараше 10ката и кога Касано беше еден од главните кандидати он самиот излезе пак пред медиумите и рече, јас не сум играч кој игра во одбрана и немам намера да извршувам такви задачи на теренот, а алудираше на тоа дека Мурињо се брани со 9 играчи на своја половина, пишав ''пак'' бидејќи тоа е една од причините поради коja и Липи не го зема за Италија, и за таму велеше јас сум напаѓач, не играч од средина и слично.Cassano:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Massimo Moratti has admired me since my time at Real Madrid, but neither director Marco Branca nor Mourinho wanted me at Inter,” continued Cassano.[/FONT]
Сум бил сведок како Интер од 0-2 во последни 5 мин дава 3 гола, сум бил сведок и Манчестер како освојува ЛШ во последни 2 минути од меч а губеле 1-0 до 90та, нормално, преку тв екран, во случај да немаш некој друг порелевантен извор за тоа дека денес се местело, муабетов ти/ви e празен, реков, постојат медиумски хиени кои ќе заработат милиони од еден ваков скандал, со известување за истиот, а ја како што гледам до сега таквите не се случиле за оние мечеви за кои овде на форумов се напињало дека биле местени.За Syn...погледнити неверојатните победи на ден хаг и екцелзиор во холандкото првенство и тогаш кажими односно потврди ми дали ти и Синдикат сеуште верувате во фер борба на теренот....!
Прогнпза за времето во Милано нема да има повеќе.ПОЗДРАВ!
Прогнпза за времето во Милано нема да има повеќе.ПОЗДРАВ!
Сум бил сведок како Интер од 0-2 во последни 5 мин дава 3 гола, сум бил сведок и Манчестер како освојува ЛШ во последни 2 минути од меч а губеле 1-0 до 90та, нормално, преку тв екран, во случај да немаш некој друг порелевантен извор за тоа дека денес се местело, муабетов ти/ви e празен, реков, постојат медиумски хиени кои ќе заработат милиони од еден ваков скандал, со известување за истиот, а ја како што гледам до сега таквите не се случиле за оние мечеви за кои овде на форумов се напињало дека биле местени.
п.с. Не ја трујте темава со таков празен муабет.
тоа време е одамна поминато
денеска посебно растур се напрај со местењево
какви глупости на баерн , арсенал и уште 2-3 од таа лига , штутгард пресно,абе имаше уште 1290 други , немора прелази само ете погоре кој спомна холандскиве...
да се разбериме, не ми е целта да ти докажам дека СИТЕ се местени , само сакам да ти кажам дека барем половина од овие се местени т.е местење има и тоа јако, најголемите тимови местат а не па помаливе