Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"На олкави имаше" :pos:

leonardo.jpg

Едно прашање до вас,знам дека е скроз надвор од тема на муабет,ама ме интересира.

Заради што стана тепачката кога игравте против Валенсија во ЛШ во 2007 мислам беше?????
После последниот свиреж на судијата настана мала гужва каде Наваро со бокс го удри Бурдисо и тогаш овој почна да бега а едно 4-5 играчи на Интер му се пуштија да го тепаат али не го фатија,на крај Маикон го дочека пред да влезе во соблеквуални и со мајагери го мавна:toe:

Лелеее го мачеле Нагатомо на тренинг... сакале да го сварат и да го изедат : (

141482.jpg

141480.jpg

Ќе отвориме тема за Интер - Рома како дерби?

Cassano:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Massimo Moratti has admired me since my time at Real Madrid, but neither director Marco Branca nor Mourinho wanted me at Inter,” continued Cassano.[/FONT]

Леле кај к*р го ставија овој Таљавенто да суди,најодвратен судија ми е!

Decki dali nekoj ja gledase utakmicata na Baern so keln?Pa takva tinja od odbrana ne sum videl vo zivot!Ima zborot INTER da go pamtat dodeka se zivi!Ne deka ne ne imaat zapamteno do sea ,ama mislam deka ke gi otkazeme na 23.Revansot ke ni go dadat sluzbeno :-).
(Izvinete za latinicava)
poz

Мислам дека ако не ги поминеме Баерн треба да се убиеме бидејќи тоа одбраната им е полоша од онаа на Турново! Кој очај беа денес ц ц ц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom