Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не зезајте, Зарате ненамерно го закачи судијата при расправија со друг играч, затоа и казната од 3 му беше спуштена на 2 меча, само премногу галама се крена за тој момент па луѓево помислија убил човек а уствари кога ќе се погледне снимката ништо страшно не се деси.
Nenamerno go zakachi sudijata, no imashe namera da udri igrach. Sudijata beshe samo nevina zhrtva vo sluchajot. :D
Kako i da e, vo toj sluchaj ochekuvav mnogu postroga kasna i bev zachuden koga ja namalija na 2 mecha...
Vo nikoj slushaj ne go opravduvam ni Chivu. Da napravi vakva glupost vo period vo koj se povredeni Lucio, Cordoba, Samuel, toa mozhe samo chovek bez gram mozok...

Рома ја немаат победено дома ако не се лажам у последни 3 наврати во Серија А, 1 пораз имаат и 2 нерешени по ред со Мурињо, од 3-3 и 1-1, и во двата меча Интер губеа.
Редно е да паднат у Милано ...

толку критики за Карја, а goal.com му дале 6,5 и го прогласиле за `Top Of The Match` :-)

Јапонците не маваат, они имаат техники со навидум безопасен допир да го парализираат противникот, тоа ни тв камера ни Грисом од CSI нема да го примети.

Грисом се пензионира бе, не шири дезинформации :P

Рома ја немаат победено дома ако не се лажам у последни 3 наврати во Серија А, 1 пораз имаат и 2 нерешени по ред со Мурињо, од 3-3 и 1-1, и во двата меча Интер губеа.
Редно е да паднат у Милано ...

и пред овие 3 натпревари имавме една нерешена 1-1 ако не се лажам а година пред тоа дома изгубивме 1-3 кога титулата беше решена (првата година после калчополи)
ако не се лажам ги немаме тепано од 2005та дома
освен во куповите..

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Ja заборавив третата година со Манчини кога освоија титула, 1-1 кога Занети израмни. 3 последователни нерешени со Рома и 1 пораз имаат, се на се, без 4 победи се со нив, али сега очекувам победа и супер меч од Интер, башка и нивната ноќна мора ја имаат во екипа, Пацини.

sam_02_672-458_resize.jpg

AS+Roma+v+UC+Sampdoria+Serie+A+FZ9s9nVjgKdl.jpg

AS+Roma+v+UC+Sampdoria+Serie+A+rDi7OmUmQzCl.jpg

AS+Roma+v+UC+Sampdoria+Serie+A+dSIMGf6tXQul.jpg

pazzo-pazzini-sampdoria.jpg

C_3_Media_1041586_immagine.jpg

C_3_Media_1041582_immagine.jpg

C_3_Media_1041583_immagine.jpg

хахахахах ЦАР! неможам зеленко да ти дадам, али прекрасен склоп на сите слики по редослед :)

и пред таа 1 - 1 со манчио го примивме
памтам на крај на сезона беше некаде утакмицава абегавме 10+ бодови
1 -1 до пред крајот беше и последни минути гол примивме за 1-2 и во 90+ 1-3 тоти

Ја ко Васко 2 дел сум... пак ќе искоментирам околу одразот на Пацини, видете на првата слика погоре :)

@ Iosono

ми го поеба коментарот у пм : ))

Сеа за што да пишам овде...

ајт...

06.02 -интер - рома
13.02 -јуве - интер
16.02 -фиорентина -интер (заостанатата )
20.02 -интер - каљари
23.02 -интер - баерн М
27.02 -самдорија - Интер
распоредов за наредните 20 дена :ija::ija::ija:

06.02 -интер - рома
13.02 -јуве - интер
16.02 -фиорентина -интер (заостанатата )
20.02 -интер - каљари
23.02 -интер - баерн М
27.02 -самдорија - Интер
распоредов за наредните 20 дена :ija::ija::ija:
На секои 3 дена утакмица,овој месец е многу важен за Интер каде мора све да се победи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom