Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што празнуваат?

gaydays1.jpg

:wink:

Ај у пм. Напишав цел пост и го избришав несакајќи. Јанев ќе ти пратам ПП утре што и како мислам, па после какви сакаш финти прави :)

Аха. Е па ај за многу години, ќе чести нешто Mарли? :pos:

тоа помал минус не го мислев за фер плеј туку за да се стабилизира клубот на финансиски план т.е да не оди во минус нон стоп
значи според мене нема фер плеј и можеше уште летото да се пазари некој играч
не оспорувам се што кажуваш ама факт е дека ти фер плејот си го свати премн сериозно
дури и сеа викаше дека нема да потрошат пари па еве над 20 милиони фрливме што и не е баш малце за овај период
значи ако сакавме можевме уште летото
Зашто бе не разбереш едноставни работи и ја комплицираш вака ...
Финтата е тимот да влезе подготвен у ФФП капираш ? Затоа они го спомнуваат тоа, затоа они се тие кои го сваќаат тоа сериозно, не јас. Ернесто П. во Јануари минатата година, значи период кога Интер беа на пола сезона, кога никој не очекуваше дека ќе дојдат до такво достигнување, најави дека тимот ќе мора да крати на трошоци за нови играчи, тоа го најавува во Лондон на конференција и сега ми викаш, јас сум тој кој го сваќал ова сериозно а овој го најавува она на кое и бевме сведоци ( по 5 месеци ) во Јануари 2010.

Летоска планираа да носат играчи, затоа ти го спомнав случајот со Лампард ( бидејќи слична грешка сега направија ), затоа го откажаа Скули кој беше договорен ( пак доаѓаме на тоа ), али направија голема грешка, имаа 2 трансфер цели без никакви алтернативи ( кај Лампард имаа ... МУНТАРИ, а Мур остана без својот баран плеј, па Станкович играше таму ), истите пропаднаа при крај на трансфер рок, период па кога Милан драстично се ујача. Простор за реакција, значи за квалитетна реакција за да се парира на Милан не постоеше, ќе направеа некој избрзан потег, ќе го искористеше некој трет тоа за да им ќари пари и постоеше веројатност да се поебат. Затоа малце разгледај низ трансфер постапките на Интер во минатото, а не да тераш на тоа дека според Морати биле јаки, биле јаки my ass, не се они глупи до тој степен да се убедени дека и оваа сезона ќе биде лесна по одењето на 1 од најдобрите тренери во Светот, човек кој беше пола тим лани. Без оглед дали ќе имаа перфектна полусезона или не, во Јануари и вака и така ќе се пазареше.

п.с. Имај во предвид дека 1 трансфер беше морален, Самуел се повреди на долг период.

дај милано да појдими на некоја утакмица организирано

Кој има храброст да им честита на комшиките празник? :)

Јас не сакам, зошто знам што ќе ми вратат. - „Види ја табелата па ќе збориме“ или „7 титули во ЛШ“.

фан на Милан - 30 август 2009: ќе освоиме тројна круна

фан на Милан - 1 јануари 2010: ќе освоиме двојна круна

фан на Милан - 20 март 2010: ќе освоиме скудето

фан на Милан - 30 мај 2010: ние имаме 7 титули во ЛШ

појче муабет за фер плеј не прам оти до утре че си докажуваме и џабе

фан на Милан - 30 август 2009: ќе освоиме тројна круна

фан на Милан - 1 јануари 2010: ќе освоиме двојна круна

фан на Милан - 20 март 2010: ќе освоиме скудето

фан на Милан - 30 мај 2010: ние имаме 7 титули во ЛШ

:pos:

Смирено пријатели.Иако е зима времето ќе си затопли.Само релакс.Глигор од А1 не е во можност да каже точни прогнози, па ме замоли мене да ја кажам прогнозата во Милано за четврток,а таа се знае-
Времето Затоплува!

Нешто читам дека вчера Ибра ги навредувал судијата Дамато и мајка му :pos:
Ако ви текнува на Маикон со Болоња...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom