Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
одкај знаеш ти какви се тие пред МТВ?@Типосан
Размислувај бе пред да напиеш нешто, не умарај ко курва пред МТВ, разгледај малце како играле Интер на времето со трансфери, разгледај малце што се случувало кога имале само една трансфер цел без алтернативи, разгледај малце што направија кога сакаа да го доведат Лампард.
Е за ова ти зборев, извртуваш работи, а што е најтрагично, на крајот, го тераш муабетот кој и јас тука го имам зборувано.абе синче
не ми е мене дојдено со тебе да го тупам овде
САКАВ ДА ТИ КАЖАМ дека ФЕР ПЛЕЈ НЕ ПОСТОЈ
ти на сите ни докажуваше овде дека челзи,мелзи,интер не трошеле
Никаде не оспорувам дека намалуваме со трансфери се со цел за помал минус
ама тоа нема никаква врска со ФЕР ПЛЕЈ
морати ги намалува трошоците и сака да гради нов стадион со цел да го стабилизира тимот финансиски а не поради фер плејот
Попладне аплицирав за пасош и лична карта.одкај знаеш ти какви се тие пред МТВ?
Самиот си одговории сеа постој тој фамозен фер плеј?![]()
за откако ќе стапи во сила, да се деси тоа што сам рече.Никаде не оспорувам дека намалуваме со трансфери се со цел за помал минус
Ти се разбираш од основните поими во економијата, профит и загуба.пред да прашате зошто морати ТРОШЕЛ сеа а не летоска, еден поглед на трансферите и ќе видите дека батето фактички уштедило 12М (земал 53М, потрошил 41М), плус имавме и лани (13М) затоа и загубата така драстично се намали, а ако споредиме со претходни периоди 08/09=-49М, 07/08=-22М, 06/07=-15М.
зар сакате да сме ко идијотине ливерпул кои спискаа 50-60М на двајца играчи од кои едниот играл само во хоалндско првенство, а ЛШ елиминации само на телевизија има гледано, а другиов до лани у 2ра лига играше.
10/11: Пацини 16,7, Ранокија 16,3, Кутињо 3,4, Бијабијани 4 ----- Бијабијани 6,1, Крхин 2,4, Хименез 3,3, Кварезма 6,4, Бало 26, Бурдисо 7
П.С. Бројки во фунти, според transfermarkt
Е веројатно е така, гугл транслејт пак ми е лут нешто. Во секој случај, работава била не умри магаре до зелена трева...абе тој двапати е погоди со еден шут
да не си речиш два пати грешка напрајле на семафороведна иста ситуација е во 50та минута
А што празнуваат?Кој има храброст да им честита на комшиките празник?![]()
Јас не сакам, зошто знам што ќе ми вратат. - „Види ја табелата па ќе збориме“ или „7 титули во ЛШ“.