Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се молат фановите на Милан да не спамираат на тема на Интер.

Марли не се нервирај ебате за глупости.....плус провоцираш во наш фан клуб ....знаеме дека си Интераш во срце не мора дотолку да се противиш но ти ја претеруваш.....

Idemo jos jedan put:vozbud:
4796136886_b2411c0d73.jpg

Занети има генерална проба за прошталната по година-две :)

ЗАНЕТИ:cuc::cuc::cuc: !!! Имам чуство дека се враќаме во форма благодарение на Лео,уште коа ке се врати Снајдер ке бидеме многу појаки! За Ето нема што да се каже звер,Маикон се враќа во форма тоа е добро,на крај имаше чист пенал за нас али не свирна јбг!

Честита победа , мило ми е Интер се враќа во своите победнички патеки од ко замина онај Крофнарон(пусти кујча)

Навикнат сум си немај гајле, тоа можеш на некој друг да кажуваш !

Еј значи кој ќе чуем ова од Интераш ми се кења, посебно од Интераш кој не е Кире Генерација. Па што правевте вие лани после 43 године у дупка ебате, никој незнаел подалеку од Италија и дека постоите :)

A за ова уште 430 ќе ви треба, ајт сеа пис !
Koj 43 godini be keles, pa ja 21 imam, prosta matematika, kur me boli, jas sea gleam sto se desava, lani koa slavevme tuka, tebe te zemavme pivo, kikiriki i dresovi ti delevme gratis...
Sto kurac spamiras i provociras, tie niski udari cuvaj gi vo fan klub Milan, neznam sto te toleriraat so takvi niski postovi. Koga i da ides tuka kenjas, ko zajak pred parenje si ebate...

Против ваква боса екипа дури и Бенитез ке тепаше (ко што вика ИоСоно) :pos: , Првиот гол беше офсајд нема тука збор, ама чисто сумљам дека ке сменеше нешто во развојот на настаните.Комплетна доминација со многу шанси и одлична игра во средината,е овој е тој Интер.Браво за Лео кој стварно го препороди овој тим пред се психички,дуото Милито Ето почна пак страшно да функционира и мислам дека моментално играме најубав фудбал во Италија. Честитки за момците и поготово за нашата легенда Хавиер Занети ,овој човек заслужува стадион на негово име вистински белег остави т.е сеуште остава во Интер. Толку од мене.. ајт :)

Марли не може да провоцира во наш фан-клуб, само во тој на Милан може да му земе некој пост како провокација :pos2:
BTW Марли, во право е The Great, дури и поновиве генерации имаат прославено повеќе трофеи од тебе. Така да тие гимнастики на умот со 40 и нешто години и шо ти ја знам не ти држат место. Не за друго, следниов мај пак ќе си на собиранка во сино/црно, да ублажиш бол... :pos2:

Ај и од мене честита нека ни е победата.Да се согласувам дека имаше офсајд при првиот гол,ама тоа е грешка на помошните судии не наша ниту на играчите од Интер.Не верувам дека нешто ќе се сменеше во играта или во конечниот резултат на овој натпревар.Битно е што Милито изигра одлично и се враќа во старата препознатлива форма.И за крај пак да повторам ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!
П.С Имаше пенал врз Милито!

Ama kolku i da e dobar Leo, bez predhodno Benco da ni go zaebese timot, nemase da sme tie sto sme deneska :)

Seria A mi e prioritet, LS 50/50*, za kupot mene neka me stavat da igram :)

* sve nesto me udira deka epten daleku ke turkame vo LS.

Честито победа момци.
Колку гола има постигнато Ето сезонава во сите конкуренции ?

Фановиве на Барса си гризаат од таквото за Ето, каков фејл трансфер човече....

Иначе Сериа А е наша, останува во ЛШ да дотуркаме до подалеку за да имаме пари за финансискиот фер плеј :icon_lol:

Честито победа момци.
Колку гола има постигнато Ето сезонава во сите конкуренции ?
Имаше 21 гол на 25 натпревари ама не се сеќавам дали со натпреварот со Џенова или без него. Ако е со него, тогаш сега има 23 гола на 26 натпревари.

Честито победа!

П.С. Кога ќе ви се врати Снајди ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom