Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе остај го ти Лео дали не игра со 4-2-3-1,коа ке види дека така најдобро иде ке се предомисли! А под 4-3-3 не те сфаќам кај ке игра Снајдер,викаш лево ?
Таа 4231 формација никогаш не била на место за Интер во Серија А, и лани со Мурињо од Февруари нагоре и сега со Бенитез сезонава.
У 433 или 4321 сеедно ( една од омилените на Лео ), Снајди би можел да игра лево а Ето ко втор напаѓач десно, и Милито најистурен, мада, си имаат они поширок спектар на движење, вака на хартија би било Снајдер - Ето позади Милито и тоа е тоа, а во средината Мота, Дејо и Камбијасо, ко денес у второ, кога Пандев влезе на местото на Киву а капитенот отиде лево.

Ако приметивте, Дејо кој играше на местото на Снајдер денес се враќаше стандард назад, не дремеше напред, истото важи и за Ето а и за Пандев, се бранеа со 10 играчи кога не напаѓаа, затоа и Катанија еден период незнаеа што да прават, пркнаа само 20 минути во мечот али тогаш Интер беше изгазен а они дадоа и гол, до 45та минута немаа никаква шанса за гол, а од 71ва откако дадоа гол исто, беа убиени у тој сегмент, незнаеа како да дојдат до шанса.

Ти на наше место лани дремеше кога Милан ја намалуваше разликата ?
Незнам зашто сега ти смета фактот што на фан клубов живна атмосферава по овој викенд ( нешто што беше реткост сезонава ), па сега ми филозофираш кој каков бил што е ирелевантно у целиов овој муабет, ко тебе лани да те засегаа вакви детали дур Интер беше газен од судии а Милан со пресврт ја победи Фиорентина и драстично ја намали разликата на табела со Интер.

Никој не рече дека Интер е фантазија, тука сите потенциравме дека има уште многу работа али на тој план во меѓувреме кога Интер победува иако сеуште не се на ниво ( и тоа на тешко гостување ), а Милан кикснува на меч каде бодовите им беа планирани, истото е од големо значење за овој тим, бидејќи ова само дополнително го олеснува прогресот и работата на новиот тренер за кого реков, јака му душа со оглед на она што го начека тука и згуснатиот распоред кој во иднина го очекува поради одложените мечеви во Декември.

ок си е Син со тебе чоек немојт да си комуницират како со Иосоно,Кире и другите,ти пишиш дека удинезе е феннерџија,погледни ја прво табелата и последната форма па после пиши. Јас искрено со нерешеното сум задоволен со оглед на болницата и киксовите на Рома и Лацио,а ти мислиси што сакаш,прв пат годинава не го играв на ливче.

Која фенерџија бе Удинезе е 8 место. има еден од најдобрите скорови последните 10 меча. Да не зеборамине дека игравем без 8 од кои 6 стандардни. како и да е - 6 сме со вториот. Вие бевте мизерни до 75 напагачите ви се дупе за разлиа од Ибра ,Пато и Касано кои дрмаа помегу 8 штопери на удинезе. прознавам дека одбраната без Неста и Амбро и Замнро е тапа со Антекурала и Бонера.
Ке ве видиме со удинезе вас за 2-3 недели па ке прајме муабет.

Обрнете внимание на ова,треба да се проба формацијава,со 8 штопери 4 гола им дале,интересно,не ?

ок си е Син со тебе чоек немојт да си комуницират како со Иосоно,Кире и другите,ти пишиш дека удинезе е феннерџија,погледни ја прво табелата и последната форма па после пиши. Јас искрено со нерешеното сум задоволен со оглед на болницата и киксовите на Рома и Лацио,а ти мислиси што сакаш,прв пат годинава не го играв на ливче.
Признај дека со нерешено си задоволен само поради тоа што губевте 1-3 па со 3-4 и дојдовте до бод,али немој да ми кажеш дека пред мечот ке си бил задоволен со бод:toe:

Лани Удинезе се бореа за опстанок, еден период сезонава планираа и смена на тренер, тоа што пример Лацио е сега втор, или трет, сеедно, да не ги прави сериозен конкурент за титулата ? Табелата знае да излаже, и тоа многу, 8мо место во Италија не е некое спектакуларно достигнување, имаат дури 8 порази, 6 од нив како гости, што значи дека се ужасни кога гостуваат, а сега гостуваа кај Милан кој има страшен тим, затоа, за Милан, да, фенерџија се, лесен залак, тим кој мораше да биде победен дома, и тоа рутински.

Затоа, не гледам зашто те чачна фактот што се '' израдувавме '' на овој кикс, јебига, Интер во моментов е во таква ситуација, нештата не зависат само од нив, од друга страна, Милан има Се во свои раце и тоа е тоа, ко вие лани што секогаш навивавте Интер, поготово овој период кога Интер имаа плус 8 ако не се лажам пред Милан, сега улогите се сменети и тоа е тоа, бар ако некој може да не разбере, тоа сте вие, фановите на Милан ...

Јас не знам што му се нафрливте на дечкото дотолку кога ако ги прочитате внимателно неговите постови имаат логика..сепак Ибра,Пато,Касано многу полесно прават шанса или велгуваат во шанса отколку нашиве Ето,Милито,Пандев каде кога играат сите заедно двајца исто како да не играат или само присуствуваат на теренот и се бавни како желки....

^ А знаеш колку се потресувам тоа што Ето, Пандев и Милито не можат гол да дадат?

Мене битно ми е тимот да победува, па макар и Кастелаци давал голови.

Јас не знам што му се нафрливте на дечкото дотолку кога ако ги прочитате внимателно неговите постови имаат логика..сепак Ибра,Пато,Касано многу полесно прават шанса или велгуваат во шанса отколку нашиве Ето,Милито,Пандев каде кога играат сите заедно двајца исто како да не играат или само присуствуваат на теренот и се бавни како желки....
Знаеш колку е полесно да се игра кога си бркан, а не кога бркаш ?
Факт е дека Интер беше лош, ама во ситуација кога имаа болница до Јануари, во ситуација кога тимот беше ужасен, во ситуација кога го имаа допрено дното и беа газени од екипи ко Киево а и Бреша, јебига, никој не очекуваше наеднаш дека Интер ке биде перфектен под водство на Лео.
Мене тоа ме радува, ја искрено 2 од 2 не очекував, баш ради ова, сепак, Наполи беа во феноменална форма а Катанија пак важеа за супер домаќин, затоа ладете си го, сега Болоња и Чезена им се наредни две и тоа дома, одлична прилика за Интер да се распуца и да си го подигне нивото на игра, пред Се у нападот.

Дечки заостанатите утакмици со кого ви беа и кога ќе ги играте
некој инфо ?

Дечки заостанатите утакмици со кого ви беа и кога ќе ги играте
некој инфо ?
Со Чезена наредна среда дома,а со Фиорентина на гости во февруари!

--- надополнето ---

Со Фиорентина гости 19 овај месец и со Чесена дома февруари негде...
Обратно

^ А знаеш колку се потресувам тоа што Ето, Пандев и Милито не можат гол да дадат?

Мене битно ми е тимот да победува, па макар и Кастелаци давал голови.
Затоа викам дека Милан има поголеми проблеми од Интер во моментов. Зошто секој може да даде гол, и се потврди изминативе кола (Мота, Камби, Дејан...), ама не може секој да игра одбрана. Тоа што нас нападот не ни функционира само ги тера играчите од средина да играат поофанзивно. Мислам дека и нападот не е голем проблем само треба да се пресече: Милито да седне на клупа а Ето да игра централно кај што е најопасен. Снајдер ќе се врати, малиот ќе заигра одбрана кај и да е... топ ќе биде.

Во следниов период имаме два зицери со Болоња и Чезена и едно потешко гостување кај Удинезе. Ако се вратиме со три бода од Фриули, и тоа како сме во игра.

За денес, од првото полувреме не сум незадоволен, од причина што тие играа пресинг со 120% , и тоа беше меч со две оштрици за нив. После 30 минути немаа повеќе сила и последните 15 минути само ја движевме топката од една страна во друга колку да трчаат. Последните 20 минути само ние игравме, што беше резултат на нивната исцрпеност.

Само да се подобри одбраната и да се среди проблемот со Милито, со враќањето на играчите се ќе си дојде на свое место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom