Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Извадија шупак Комшикиве ...
Без разлика што губеа 1-3 и 3-4, играа дома, изгубија 2 бода дома во утакмица против '' фенерџија ", тим кој на гостински терен имаше 6 порази, 1 нерешен и 1 победа пред да гостува во Милано, каде дојде со серија од 4 порази како гостин ...
Ова е поклон од Милан и тоа е тоа, можеа да изгубат али како што видов, можеа и да победат, кога израмнија на 3-3 со 10 минути до крај на меч плус продолжение реално, ремито беше супер варијанта за конкуренцијата.

Атмосферата е поразлична, но тимот е тој кој запна, и направи пресврт, али Леонардо очигледно се здобил со мотивацијата и харизмата од Мурињо... секоја чест !!! нека продолжи вака !!
Јасно, затоа беше потребна промена, мораше да се подобри атмосферата. Пишав неколку пати, се што треба да направи Леонардо е да го дигне тимот на нозе, физички и психички. Другото ќе си дојде. Се гледа дека е позитивна личност и тоа сигурно влијае на се.

^^ Па добро сеа и нерешено е добро,со тоа што полека полека ке се стопли во Милано.Него најголем мерак ми прави што Санчез им го шибна,ја гледав малку на сателитска Милан само заради Санчез да видам како ке изигра,што да видам зверка е човекот,и по десна и по лева страна,ако не сеа во Јануари,Лето нека го отвара Морати кесето за него :)

Демек карактер сме покажале :)
Честито за победата.

И незнам како оваков очаен Милито може да го браните, тоа неможам да го сфатам...па Пандев е за него измислен, без разлика што пред некој месец играл феноменално, ама оваа сезона е очај невиден...

Демек карактер сме покажале :)
Честито за победата.

И незнам како оваков очаен Милито може да го браните, тоа неможам да го сфатам...па Пандев е за него измислен, без разлика што пред некој месец играл феноменално, ама оваа сезона е очај невиден...
Апсолутно, да игра Пандев како Милито со камења ќе гаѓаме по него. Пандев откако влезе мрднаа работите, Милито да одиграше повратна на асистенцијата, Пандев ќе беше пред празен гол. Знае да се загради, да зачува топка, да изнуди фаул, да асистира. Од Милито се одбиваат топките сами, чудо некое, како Мунтари игра...

Апсолутно, да игра Пандев како Милито со камења ќе гаѓаме по него. Пандев откако влезе мрднаа работите, Милито да одиграше повратна на асистенцијата, Пандев ќе беше пред празен гол. Знае да се загради, да зачува топка, да изнуди фаул, да асистира. Од Милито се одбиваат топките сами, чудо некое, како Мунтари игра...
Tука некаде се Мунтари, Марига и Милито...М на кубик(дрва :))
Пандев ти е како Фиго при крај на кариерата, кога добиваше шанса од клупа, само да зачува топка во свои нозе..

Kako i da e, Deki, Mota, Kambi, Snajder(koga ke se vrati od povredata), mora da igraat sekoj natprevar. Zaneti pri ovoj izbor, ako ovie cetvorica mozat da igrat, sam treba da bara da e sednat vo klupa, ili eventualno da igra na mestoto na Kivu.

Za pobedata, znaev deka ke pobedime, prvo polivreme ne bev tolku siguren ama vtoro da, imame problemi vo napadot, a i nemame nekoj golem izbor tamu, zatoa i rekov deka dvajca igraci ni trebat, sredina eden (klasicen) i eden napagjach, dali Tevez ili Tores ili pak Benz (malce potesko ovoj) ne znam, ama mora eden. Milito ne veruvam da se vrati vo forma, uste maksimum 2 natprevari ke ima shansa kako starter posle toa ke gree klupa, Pandev ke igra na negovo mesto, Pandev kako Pandev, da ne dolzam mnogu, ostanuvame samo na Eto, a i ovoj ako ima vakvi denovi kako denes, Kambi i Mota ke ni stanat top scorers.

Ја би за Пандев да иде шпиц,а Ето и Бијабијани како крила! Во средина Камби,Мота и Станкович(додека се врати Снајдер) Занети ке оди на бек и мислам дека е ова е најдобриот тим според моменталната форма!

Ја би за Пандев да иде шпиц,а Ето и Бијабијани како крила! Во средина Камби,Мота и Станкович(додека се врати Снајдер) Занети ке оди на бек и мислам дека е ова е најдобриот тим според моменталната форма!
Не ти е лоша формацијата Кире!Ај да му кажеме на Иосоно да му јави на Леонардо сликарската нинџа желка!Затоплува во Милано!

Иначе ја би сеа,Пандев во шпиц,Ето лево,и да ротираат со Пандев,и Бијабијани десно баш би сакал Лео вака да проба :toe:

Тоа што нападот игра очајно може да е најдобрата работа што ни се случила во последно време... :)

Најважно ми е што покажавме карактер после примениот гол,да беше Бенитез ке ја свртевме на свети никад!Лео ја врати позитивната атмосфера во клубот се гледа тоа по играчите,следни пацинети во калчото ни се Болоња дома има да платат за тие 0-0!

Без разлика што губеа 1-3 и 3-4, играа дома, изгубија 2 бода дома во утакмица против '' фенерџија ", тим кој на гостински терен имаше 6 порази, 1 нерешен и 1 победа пред да гостува во Милано, каде дојде со серија од 4 порази како гостин ...
Ова е поклон од Милан и тоа е тоа, можеа да изгубат али како што видов, можеа и да победат, кога израмнија на 3-3 со 10 минути до крај на меч плус продолжение реално, ремито беше супер варијанта за конкуренцијата.
Која фенерџија бе Удинезе е 8 место. има еден од најдобрите скорови последните 10 меча. Да не зеборамине дека игравем без 8 од кои 6 стандардни. како и да е - 6 сме со вториот. Вие бевте мизерни до 75 напагачите ви се дупе за разлиа од Ибра ,Пато и Касано кои дрмаа помегу 8 штопери на удинезе. прознавам дека одбраната без Неста и Амбро и Замнро е тапа со Антекурала и Бонера.
Ке ве видиме со удинезе вас за 2-3 недели па ке прајме муабет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom