Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.258
Поени од реакции
2.253
Ај на здравје бричење! Не памтам кога сме дале последен пат 5 гола(памтам де ама ај - лани против Џенова)!

Туку кога почнува светскиот куп?
 

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Deko овој не ние правиот напад , тој што треба да дава голови беше на тирбини , а другиот во некоја болница :toe:

Задоволен во глобала од натпреваров , само од Матераци и од Пандев не , за првиот поради киксот , а за вториот поради промашувањата и губењето на топки . Ко ќе видиш и Снајдер не беше нешто подобар само ај ...

Ко ќе се вратат Ето , Милито , Маикон и Самуел во тим , е тогаш раат да гледаш фудбал . Браво за Станкович , Биабиани и Мота !
 
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
АМА ГО ВИДОВТЕ ЛИ ШТО ПРОМАШИ СКОТОТ СТРУМИЧКИ ???? ТРЕТ МЕЧ по ред да промаши ваква иста/слична шанса ...
 
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.674
Поени од реакции
6.080
Коа влезе Мота одма се виде колку е значаен за Интер со неговите сигурни пасови,иначе многу шанси имаа Парма тоа ич не ми се допаѓа! Денеска имавме многу среќа за разлика од мечевите со Самдоија и Бреша кога изиграме 1-1,тогаш имавме игра а немавме среќа а денес беше обратно! Бијабјани се гледа дека има потенмцијал за во прва екипа,за Пандев незам што да кажам човекот не памти кога дал последен пат гол! И за крај СТАНКОВИЧ ЗВЕР!
 

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
не знам како можете да бидете задоволни од оваа победа кога поставеноста на играчите на теренот ни беше калакурница..организираност нула..скоро сите голови ги постигнавме на бафтана и овој резултат и тоа како лажи дека конечно сме се враќале на победничките патеки....Страмота бе Креспо уште 3-4 шанси имаше да постигне гол и многу лежерно влегваше во шанса..играчите на парма до голот на Мота(кој очигледно ги демотивира гостите)правеа шанси како од шега,нивните играчи си се шетаа во нашата половина како што сакаат и малку фалеше да беше резултатот 3-3 но среќата беше на наша страна(но до кога?)..добро е што игравме против Парма бидејќи да игравме против Наполи на пример не ќе можевме од половината да излезиме(страмота шампиони на европа)..то е то сега и плус снајдер се повреди па со Лацио ќе има убав коефициент за наш пораз(таман му должиме победа од минатата година)!..се на се лоша игра денес,среќата беше на наша страна и одиме понатаму со нови повреди до нови неуспеси се додека Бенитез го гледаме на клупата!
 
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Tepavme sega i na nikoj ne mu se pisuva :pos:

Materazzi da mu go bakne gazot na Samuel sto se poverdi, i da mu go pusi na Benitez, deka pod drugi okolnosti nemase teoretski sansi da igra.

Pandev koga se nasmea samo posle prpopustenata sansa, mi se stemna.

Snajder nema so kogo da igra, site okolu nego se bedni.

Bambini... ne znam :)

Deki ne spasi. I nekoj fan na brasa posle vtoriot gol na Deki komentira demek treba da mu gradime statua na Deki, demek sreka imame sto toj e tuka, ako e taka, sto treba kataluncite na mesi da mu pravat?

Znam deka ne vi se pisuva posle pobedi ama ajde de... :)
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.626
Поени од реакции
43.482
Snajder nema so kogo da igra, site okolu nego se bedni.
A и тој примил нешто од бедата, реално да гледаме ...

Инаку не смее да се игнорира тоа што се случуваше при 0-1, кога Парма имаа неколку прилики за 0-2 од кои една на Џовинко беше пресериозна, ремек дело од гол ке беше тоа, а и на 3-2, Креспо имаше убава прилика за 3-3.
Делуваат во '' организацијата '' у одбрана ко пред да дојде Мурињо тука, противникот шара и бара на половината на Интер, ги искинаа максимално, 2 примени голови и неколку супер шанси за гол против Парма дома дефакто не е добра слика на терен од која можеме да бидеме задоволни.
Друго нешто што исто така не смее да се изигнорира е и фактот што имаа огромна среќа за головите, 2 од флипер-ситуации беа постигнати и 2 од мртва игра али конечно и среќава да им се насмевне малце.
Се согласувам со Нероазуро дека ова не беше перфектен меч али победа ко победа, и тоа со 5 гола дадени и 3 позитива ипак е за поздрав (каков-таков).

п.с. Инаку и поранешниот фитнес тренер на Интер, оној до лани кој работеше со Мур а моментално е во Реал кажа дека Бенитез е крив за оваа новонастаната и невидена до сега ситуација во Интер со повредите ...
 

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.562
Поени од реакции
6.676
Честито победа, Мота сиротиот два месеца нема играно влезе 10 мин и им покажа на Снајдер , Милито и Пандев како се дава гол. Утре сите во Црква на Деки свека да му запалиме.Сума сумарум одлична утакмица со многу голови, нападот на Парма беше добар ама одбраната им е таратур и затоа на големо профитиравме.Крофната кога го видов после првиот примен гол ке повратев во телевизор али после Дејо објасни кој е Интер уствари,,, Одлична координираност во средниот ред но сепак имаме многу дупки во одбрана, се надевам дека ке смисли нешто дебелиот и ке ја средиме и одбраната за следните натпревари.

п.с. На Снајдер повредата од сериозен карактер е или само истегнување?
 

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Deki ne spasi. I nekoj fan na brasa posle vtoriot gol na Deki komentira demek treba da mu gradime statua na Deki, demek sreka imame sto toj e tuka, ako e taka, sto treba kataluncite na mesi da mu pravat?
Можеби и треба, ние од фан клубов да собереме пари да ја уклучиме статуата на Деки во проектот Скопје 2014? :pos:
 

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Што се дешава со Дејо бе? Океј, утакмицава игравме практично без напад, сите инвалиди напред и пак 5 гола. РАФА рулз !!! :icon_lol:
 
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ало пријатели,колку што можам да сфатам и да победиме и да изгубиме вас исто ви се фаќа.Игравме како што игравме,битно победивме.Џабе со сампдорија игравме убаво кога изигравме нерешено.Победа си е победа каква сака нека е!Ајде крофно повампирена столчета на Интер сеуште е твое за жал!
 
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.299
Поени од реакции
15.535
Што очекувате од одбраната кога Матераци не унакази денеска.
Првиот гол закасни да интервенира пред Креспо. Вториот гол веќе сите знаеме. Една од шансите на Креспо при 3-2 беше поради него.
Ранокиа ни треба во Јануари, како Џоли на Бред Пит.

Иначе конечно малце среќа и искористување на шансите. Кога го дадовме првиот гол веќе паднаа Парма, вториот гол ги докрајчи и третиот се знаеше дека кога тогаш ќе дојде. Вака треба против малите екипи, да се искористат шансите и да ги утепаш до крај. Али секогаш ќе се најде некој Матераци/Мунтари да им даде надеж а тогаш се поопасни овие екипи.

И Снајдер беше згазнат и не верувам дека ќе го пропушти Лацио, обична модринка е најверојатно која ќе му помине за 2-3 дена.

п.с. 3 натпревар без повреда, полека полека ќе се вратат сите играчи и втора полусезона газимееее
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom