Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го изиграв Пандев стрелец на гол, па ако сеа не даде тој не знам од кого да чекаме :toe:

Inter: 12 Castelazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 39 Santon; 27 Pandev.

Сантон напаѓач ... некој нешто да додаде ?

Имам читано интервју со Сантон пред 2-3 години и кажа дека во младинските категории играл AMC и дека постигнувал голови ама некој тренер му рекол дека би бил многу подобар како бек и го префрлил таму.Така да од Бијабијани сигурно немат да е полош, а ако се покажит можда Морати ни Касано немат да го донесит :pos2:

Да се надеваме дека добро ќе изигра , ама сакав Алибек да го видам со Пандев и Биабиани ама тоа е :)

Фала богу, барем Пандев нема да стартува како крило... по којзнае колку време.

Очекував ваква формација,денеска мораме да победиме и да ги искористиме киксовите на Милан и Јуве,све освен победа за мене е катастрофа!

--- надополнето ---

Фала богу, барем Пандев нема да стартува како крило... по којзнае колку време.
Со Твенте играше напаѓач незнам дали си ја гледал уткамицата!

A disposizione: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 31 Alibec, 34 Biraghi, 36 Benedetti, 40 Nwankwo, 57 Natalino.

Тешка теорија е дека некој друг натпревар во наредниве години клупава ќе биде волку тенка. Барем Крисетиг да добиел едно столче, тренираше со првиот тим последниве денови. Ако добро се сеќавам Мурињо го стави на клупа со Киево и Сиена минатата сезона.

Не знам зошто сте зачудени!?
Скоро сите (странични) бекови можат да играат и како крила.

Само за пример, Гвардиола лани во еден од најважните натпревари за Барселона, во ЕлКласико на Бернабе, играше со Алвес како крило и тоа во 4-3-3 формација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom