Ахам )Бјамбјани?
Не ме разбра. Што сакаш да каже Бенитез по пораз?А ти ова го уведе по само една утакмица дека они незнаат гол да дадат и пас , и дека Бенитез не е крив пак увиде по само една ебана утакмица
А ми викавте да му дадеме време да се докаже кога ви зборев пред некоја недела дека е ограничен фудбалер без никакви шанси за напредокАхам )
Биабиани во Интер - Па толку изгубено суштество што нема ВРСКА!!!! од фудбал не сум видел до сеа........ Дури и од Пандев е полош за барем 5 пати!
А во Парма,колку што се сеќавам,не беше таков...
:raz:Ја типувам на 2-каШто е поверојатно,дека Милито,Маикон,Снајдер,Пандев,Биабиани,Занети,Камби и тн. се ретардирани или дека Бенитез е ретардиран?
Ја сакам да каже дека е ретардиран,дека за рекордно време го уништи Интер и дека уште веднаш ќе си ги спакува куферите и тивко ќе си замине.)Не ме разбра. Што сакаш да каже Бенитез по пораз?
А ми викавте да му дадеме време да се докаже кога ви зборев пред некоја недела дека е ограничен фудбалер без никакви шанси за напредок
Мал е коефицинетот , ништо немаш фатено:raz:Ја типувам на 2-ка
Да си ги признае грешките направени до сега и да обели образ пред фудбалската јавност да рече I Quit А не да се бламира тука , тимот напредувал , жити мајка му поверувавНе ме разбра. Што сакаш да каже Бенитез по пораз?
--- надополнето ---
А ми викавте да му дадеме време да се докаже кога ви зборев пред некоја недела дека е ограничен фудбалер без никакви шанси за напредок
Пријатле навистна да бидеме реални второ полувреме го изгледаме заедно и играта беше катастрофа Киево се бранеше што и беше оправадно а интер не створи ните една посериозна шанса за да го израмни резултатот...Ај да бидеме реални за натпреваров.Кој е најголем виновник за поразот?
Лани за лани ама оваа година ептен очигледно е... ќе видиме ќе излезе еден ден се на виделина и за фарсополи и за овие работи само судиите нека се пучат на морати ќе си останат дома...Tи изгледа забораваш лани за што Каморанези не беше казнет, а за што играчи на Интер добиваа казни, па сега на памет само терате ...
Контрадикторни сте, мајке ми.
А според тебе не беше за црвен тоа кога овој цезар го удри по глава Ето безе топка , или судиите пак за нас . Ова на Ето не го видоа , а тоа кога го удрија Ето го видоа и ништо , нит жолтЛани за лани ама оваа година ептен очигледно е... ќе видиме ќе излезе еден ден се на виделина и за фарсополи и за овие работи само судиите нека се пучат на морати ќе си останат дома...
Не сакам да навлегувам во дискусија ама ај уште овој пост... Цезар според мене требаше да добие жолт картон а она што го направи Ето без топка тоа е класичен црвен и без никаква дискусија и дилема судијата требаше да му даде црвен на Ето...тоа е мое мислење...А според тебе не беше за црвен тоа кога овој цезар го удри по глава Ето безе топка , или судиите пак за нас . Ова на Ето не го видоа , а тоа кога го удрија Ето го видоа и ништо , нит жолт
Па добро де , и ја викам дека требаше на Ето да му дадат црвен , треба да луд да реќеш дека тоа не е црвен , меѓутоа кога веќе ги гледаш одлуките на судиите и ги коментираш биди бар реален . Го удира по глава со тупаница а топката стои пред Ето , директен црвен е и ова . Разликата е што Ето ќе требаше да отсуства подолго односно да речеме 5-6 натпревари за ова што го напраи а овој 2-3 и мирна глава за судијатаНе сакам да навлегувам во дискусија ама ај уште овој пост... Цезар според мене требаше да добие жолт картон а она што го направи Ето без топка тоа е класичен црвен и без никаква дискусија и дилема судијата требаше да му даде црвен на Ето...тоа е мое мислење...
Што е очигледно бе да му е*ам м...... ако има тројца на форумов кои можат да помислат со главата колку-толку објективно и да не кењаат на секое кога на противникот нешто не му се суди, а да се кријат под дрво и под камен кога нешто е за нив досудено.Лани за лани ама оваа година ептен очигледно е... ќе видиме ќе излезе еден ден се на виделина и за фарсополи и за овие работи само судиите нека се пучат на морати ќе си останат дома...