Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Toj кога беше 100% „подготвен“ играше мизерично, оваа сезона игра ептен лошо, и очекувано беше да биди сменет денеска, додуша замената беше уште по мизерна ама тоа е друг муабет веќе.Зашто ова му беше прв натпревар по повредата, не беше 100% подготвен.
Па кога го пренесува тоа весник кој е близок до Интер и кој обично дава точни информации за нив, кога го пренесува истото и човек кој работи за официјалниот канал на Интер ( Рекалкати ), што друго ни преостанува ?Јас кога ви велам дека Бенитез пред Јануари не бега вие па сигурни бевте во негово отказно решение!
Tи изгледа забораваш лани за што Каморанези не беше казнет, а за што играчи на Интер добиваа казни, па сега на памет само терате ...Значи само на Интер е забрането давање на црвен картон и судење пенал против нив? Очекувам казна за Ето утре за она што го направи, како што беше казнет Красич кај нас!
Што е поверојатно,дека Милито,Маикон,Снајдер,Пандев,Биабиани,Занети,Камби и тн. се ретардирани или дека Бенитез е ретардиран?Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Чекај чекај, сакаш да кажеш дека го оправуваш следново ? Benitez resists: "Positive reaction''Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Шо да знај Занети лев бек го играше прво полувреме, по десна страна игра Занети. Лево е бескорисен, со левата нема теорија да центрира, зато второ полувреме десно се префрле. А Камбиасо никогаш незнаел да подај, Камбиасо е за физичко присуство, а вака повреден само се бламира.Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
А ти ова го уведе по само една утакмица дека они незнаат гол да дадат и пас , и дека Бенитез не е крив пак увиде по само една ебана утакмицаШто очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Бјамбјани?Што е поверојатно,дека Милито,Маикон,Снајдер,Пандев,Биабиани,Занети,Камби и тн. се ретардирани или дека Бенитез е ретардиран?