Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.482
- Поени од реакции
- 64.451
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ова му беше прв натпревар по повредата, не беше 100% подготвен.
) ...сезоната е отидена во курац, па така да пласман во ЛШ за наредната година и 1/4 финале оваа година ќе биди одличен резултат...гледајќи ја состојбата во клубот која во моментот е ептен лоша.Па кога го пренесува тоа весник кој е близок до Интер и кој обично дава точни информации за нив, кога го пренесува истото и човек кој работи за официјалниот канал на Интер ( Рекалкати ), што друго ни преостанува ?Јас кога ви велам дека Бенитез пред Јануари не бега вие па сигурни бевте во негово отказно решение!
Tи изгледа забораваш лани за што Каморанези не беше казнет, а за што играчи на Интер добиваа казни, па сега на памет само терате ...Значи само на Интер е забрането давање на црвен картон и судење пенал против нив? Очекувам казна за Ето утре за она што го направи, како што беше казнет Красич кај нас!
..Што е поверојатно,дека Милито,Маикон,Снајдер,Пандев,Биабиани,Занети,Камби и тн. се ретардирани или дека Бенитез е ретардиран?Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Чекај чекај, сакаш да кажеш дека го оправуваш следново ? Benitez resists: "Positive reaction''Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.

Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Што очекувате да каже Бенитез? Да каже Пандев е дрво што втор меч промашува чист гол, што Занети и Камбиасо не знаеа пас да дадат. И не ми кажувајте сеа Бенитез бил крив, не може Бенитез да е крив што Камбиасо и пред се Занети не знаеа пас да додадат.
Бјамбјани?Што е поверојатно,дека Милито,Маикон,Снајдер,Пандев,Биабиани,Занети,Камби и тн. се ретардирани или дека Бенитез е ретардиран?