Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја се пријавувам и го подржувам Ико да играме у Чаир, пошо од Бутел сум и ми е најблиску :)

Јас сум за среда. Навечер мислам дека игра Македонија ракомет, така да среда кај 4-5-6 може да изиграме.

Де де , па и ти комши , немало место ,, ц ц ц . Не е проблем ке искомбинираме нешто ке се мењаме , ја те рачунаЕ

Епа ок чим така,само што побрзо поубаво,Сепак не иде без плејмејкер ...:)

Не играм во Чаир дека ми е најблиску туку дека условите за фудбал се одлични таму и најефтино е (100) , а не верувам дека ке можеме да играме накај 4-5-6 дека треба да се јавиме да прашаме кога има термин. Треба добро да се договориме.

Јас сум за среда. Навечер мислам дека игра Македонија ракомет, така да среда кај 4-5-6 може да изиграме.
Македонија ракомет играат дури во март наредната година ако мислиш на мажите,според мене најдобро би било во недела сеа што иде а ако сакате после преку недела не е проблем!

Епа јаветесе ебате :). Две екипи секако ќе има, ако нема (што нема да се деси), јас можам да донесам + два/тројца. Затоа најубаво прашајте, мада мислам дека е рано за закажување од сега :)

дај глеајте накај центар да биде не сме сите скопјани :)

Само да напоменам, од 8ми натака кој ден сакате :)

--- надополнето ---

дај глеајте накај центар да биде не сме сите скопјани :)
Јас мислам ако е добро времето да играме на ЈБТ теренчето кај што играме од Кајгана кога се собираме, секогаш е слободно теренчето, не се плаќа и можеш колку сакаш да играш и со замени да бидеме. И во центар е :)

Што викате за 12 ти (петок) или 13 ти (сабота) ,се надевам еден ден ви одговара од овие два на повеќето!

Ако сте за балонот во Чаир можам да закажам пред зграда ми е :) Иначе ви реков ПОСЛЕ понеделник кога сакате!А иначе има Ико право за балончето е ван све!

И јас сум од тој дел од градот па ако има место,би заиграл и јас мада не сум за Интер ..

Skopski pedercina :icon_lol: od site denovi tie SREDA :D ne deka ke idev ama, mater mu ebavte na denot :)

Inace bi igral na turnirov onaka koga bi imalo mnogu poveke clenovi/interasi i da vidam i da se pozafrkavame malce. DM/AM/CM, ustvari box to box igrac sum, juventasi, citajte ubavo BOX to BOX :icon_lol:

Skopski pedercina :icon_lol: od site denovi tie SREDA :D ne deka ke idev ama, mater mu ebavte na denot :)

Inace bi igral na turnirov onaka koga bi imalo mnogu poveke clenovi/interasi i da vidam i da se pozafrkavame malce. DM/AM/CM, ustvari box to box igrac sum, juventasi, citajte ubavo BOX to BOX :icon_lol:
Каков турнир? играме само интераши меѓу себе, ко собиранка ни иде, само сега не се собираме во кафана или кафич да гледаме, туку да играме.
иначе малце сме од надвор од ск, иначе можевме да ја напраиме скопски вс останати и да ги испердашиме на нивни терен, макар тешко ќе биде пошто они мурињо(Син) ќе го имаат одкај нив.:)

Каков турнир? играме само интераши меѓу себе, ко собиранка ни иде, само сега не се собираме во кафана или кафич да гледаме, туку да играме.
иначе малце сме од надвор од ск, иначе можевме да ја напраиме скопски вс останати и да ги испердашиме на нивни терен, макар тешко ќе биде пошто они мурињо(Син) ќе го имаат одкај нив.:)

верувам во Син, добра тактика ќе направи, со него тешко дека ќе загубат:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom