Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
И ја се пријавувам и го подржувам Ико да играме у Чаир, пошо од Бутел сум и ми е најблиску 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Де де , па и ти комши , немало место ,, ц ц ц . Не е проблем ке искомбинираме нешто ке се мењаме , ја те рачунаЕ
Епа ок чим така,само што побрзо поубаво,Сепак не иде без плејмејкер ...![]()
Македонија ракомет играат дури во март наредната година ако мислиш на мажите,според мене најдобро би било во недела сеа што иде а ако сакате после преку недела не е проблем!Јас сум за среда. Навечер мислам дека игра Македонија ракомет, така да среда кај 4-5-6 може да изиграме.
. Две екипи секако ќе има, ако нема (што нема да се деси), јас можам да донесам + два/тројца. Затоа најубаво прашајте, мада мислам дека е рано за закажување од сега 

Јас мислам ако е добро времето да играме на ЈБТ теренчето кај што играме од Кајгана кога се собираме, секогаш е слободно теренчето, не се плаќа и можеш колку сакаш да играш и со замени да бидеме. И во центар едај глеајте накај центар да биде не сме сите скопјани![]()

дај глеајте накај центар да биде не сме сите скопјани![]()

ne deka ke idev ama, mater mu ebavte na denot 
Каков турнир? играме само интераши меѓу себе, ко собиранка ни иде, само сега не се собираме во кафана или кафич да гледаме, туку да играме.Skopski pedercinaod site denovi tie SREDA
ne deka ke idev ama, mater mu ebavte na denot
Inace bi igral na turnirov onaka koga bi imalo mnogu poveke clenovi/interasi i da vidam i da se pozafrkavame malce. DM/AM/CM, ustvari box to box igrac sum, juventasi, citajte ubavo BOX to BOX![]()

Каков турнир? играме само интераши меѓу себе, ко собиранка ни иде, само сега не се собираме во кафана или кафич да гледаме, туку да играме.
иначе малце сме од надвор од ск, иначе можевме да ја напраиме скопски вс останати и да ги испердашиме на нивни терен, макар тешко ќе биде пошто они мурињо(Син) ќе го имаат одкај нив.![]()