Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.823
Поени од реакции
5.630
Aко гледавме вака ... пола Јунајтед треба да се шитне. :)
Чекај друже, рано е за било какви заклучоци, ова и не е некој голем кикс за Интер кои гостуваа на шампионот на Холандија ( вицешампион во Светот ), на крај краева дадоа 2 гола а примија 2 од смешни грешки кои се реткост. Наредни 2 меча ги играат на домашен терен, 100000% сум убеден дека ке ги земат и двете и со една нога ке се у осмина финале.
не пола, цел Манчестер треба да се шитне, сериозно :) aма Мајкон, а посебно Милито ми изгледаат презаситени од Интер... играат колку да се игра.. Милито не можеше да му даде гол на Твенте па му го збрца на Цезар поштено :pos: и отсуството на Мота многу се чувствува...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Пандев има проблем со надворешниот дел од коленото (поинаку не можам да преведам), докторот изјавил дека болката се намалила и не е толку страшно како што на почетокот мислеле. Утре ќе има тестови и ќе се знае колку ќе отсуствува.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.823
Поени од реакции
5.630
Пандев има проблем со надворешниот дел од коленото (поинаку не можам да преведам), докторот изјавил дека болката се намалила и не е толку страшно како што на почетокот мислеле. Утре ќе има тестови и ќе се знае колку ќе отсуствува.
одлично би му дошла пауза од десетина дена :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
ве читам цело време... и имаше еден член не се сеќавам точно кој, додека беше отворен трансфер пазарот рече дека најубаво за Интер ќе биде да се шитнат и Мајкон и Милито во Реал, и да им се најдат соодветни замени, бидејќи нема да се истите играчи од лани... и во право беше дечкото..
Милито сега му е момент да се продаде за едно 25 -30 мил евра.
напишано на 24-05-10 19:15

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Мене денес највеќе ме насмеа канал 5,првин смешки во студио зш тој еден се избламира за Интер коа рече 3 место ке завршеле!!И потоа во текот на натпреварот кога коментаторот рече Шахтјор - Партизан 2-0(утре играат),па толку ли бе може да забега цел канал 5 :tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Време е дојдено Ето да ја зазема позицијата на Милито, а Кутињо во прв состав.
МИЛИТО малку нека ги погледат натпреварите од резервната клупа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Време е дојдено Ето да ја зазема позицијата на Милито, а Кутињо во прв состав.
МИЛИТО малку нека ги погледат натпреварите од резервната клупа.
Со оглед дека Пандев ќе лежи малку, ако оди Милито надвор треба и Биабиани да игра. Етo напред и децата зад него :) Нема толку храброст Бенитез, иако денес и тој што им ги дипли дресовите во соблекувална подобро ќе одиграше шпиц...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Абе знаете дека за Милито ја сум крив,го ставив на аватар пред мечот со Рома(супер куп) и од тогаш неможе гол да даде!!!Од утре ке го сменам може ке му тргне:toe:,човекот дури почна и автоголови да дава не иде ова вака мора да се мења нешто!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.800
^ Toчно е дека треба да се менува нешто, али не аватари по форуми. :)

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Kaј мораше овој Милито белец да се погоди...
Марига на сите утакмици до сега беше подобар од Милито, ама е најмногу критикуван. Еве и денес има истомисленици на Бранце Марига бил најслаб, па и оној гостинот на крај марига најслабо изиграл. Еве јас ќе кажам, денес Марига беше подобар од Занети, Камбијасо, Милито ама он пак е крив, што да правиме.

Ајде да почнам од почеток.

Легендана Илчо(мислам така се викаше) има муда човекот, ти да кажеш на Тв дека Интер треба да е среќен ако биде меѓу првите три екипи, треба да немаш поим од Италјански фудбал. Кој ќе биде пред Интер, Милан со реално едно засилување сезонава Ибра, и квалитетна замена за Роналдињо и Пато поточно Робињо. Не ми се верува сите одеднаш да играат. Рома со наркоман како Адриано, плус оваа година играат во ЛШ, а кога е така секогаш се слаби во првенсто, плус почнаа стандардно слабо. Ништо подобри не се ни Јуве, иако барем мислам дека оваа година ќе бидат далеку поконкурентни од лани.
Значи од овие што беа во студио никој не гледа Калчо, па добро бе луѓе што е сосема различно во позицијата на Пандев оваа година од лани со Мурињо а слична со таа во лацио.?????? Или може го гледаа Интер лани само со Челзи и Барса кога пандев играше на различна позиција.

За утакмицата, добро почна, ама ни го шибнаа од слободен, кој за мене тешко се бранеше. За останатиот дел од натпреварот, ќе речам стандардно за Интер. Секоја година имаме ваква игра, дури некогаш и полоша. За мене ништо ново.

За понатаму мислам дека мора да има промени во формација. Реално напаѓачи се само Милито, Ето и ПАндев. Биабиани не го сметам за квалитетна алтернатива, барем до сега не видов ништо посебно од него. Значи не може првата тројка напаќачи да игра истовремено а на клупа алтернатива да биде Биабиани. До сега мислам не сме преминале во 4-3-1-2 само заради повредени играчи, пред се Мота и Станкович. За мене вака ќе биде најдобро.

Цезар

Мајкон Лусио Самуел Киву/ Сантон

-------------- Камбијасо
Мота/Станкович Занети

----------- Снајдер

------------Милито Ето

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
^ Toчно е дека треба да се менува нешто, али не аватари по форуми. :)
Ја ке го повлечам од аватар,па ваљда ке почне да дава голови:toe:!!!Иначе во недела имаме тежок натпревар со Палермо во гости,од секад ми бил незгоден тим Палермо и тоа коа играме како гости!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ја ке го повлечам од аватар,па ваљда ке почне да дава голови:toe:!!!Иначе во недела имаме тежок натпревар со Палермо во гости,од секад ми бил незгоден тим Палермо и тоа коа играме како гости!
Само немој Весли да го ставиш на аватар,да не го стигне клетвата и него сите знаеме каков си ти :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Стај го Кастелаци или во најлош случај Бепе Бареси.

--- надополнето ---

За болдот, клик
Не викам дека изигра лошо, полошо изигра Милито од него без сомнение, али викам дека Марига не е за во Интер, не за Интер при Камби до него.
Да го барам голот на Марига од лани? :)

Денес Марига беше еден од најдобрите поединиц, спомнал еднаш Бране дека Марига е лош и сите као слеп за стап се фатиле.

--- надополнето ---

Гледам големо подобрување

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Рафа прокоментира и за автоголот на Милито и неговата слаба форма.

„Задоволен сум со Милито. Тој одигра онака како што јас побарав од него. Пандев? Го свитка коленото, ќе видиме утре колку е сериозна неговата повреда.“

Запрашан за советот од Мурињо, Шпанецот одговори: „По натпреварот, подобро е да се сконцентрираме на наредниот натпревар отколку да мислиме што кажал оној или овој.“

РАФА БЕНИТЕЗ.........
Не е точен човеков...се подобрувал...
Прво полувреме изгледаше дека ТВЕНТЕ е европски шампион, второ полувреме се „подобриле„...хехехех, смешки невидени е тренеров. Во ист стил продолжи, таму каде што застана со Ливерпул.
Како не му е срам, Мурињо му остави шампионски тим, а тој јадет буреци занего.
Ме интересира дали нешто ќе смени во изјавата после натпреварот со Палермо.
П.С Палермо оваа сезона е многу послаб од лани.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Да го барам голот на Марига од лани? :)

Денес Марига беше еден од најдобрите поединиц, спомнал еднаш Бране дека Марига е лош и сите као слеп за стап се фатиле.
Не барај, ќе треба пола youtube да ти го пастирам :)

И не се фатив јас сеа, баш кога спомна Бране тогаш Марига беше најдобар на теренот.
Само сакам да кажам дека играч кој што има само една позитивна работа во фудбалот автоматски не е за голем клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom