D-r-ot
од поликлиника
Ако Твенте е тежок противник што би рекле за Вердер и Тотенхем.Него што бидна со Пандев?
Од кај да знаеме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Твенте е тежок противник што би рекле за Вердер и Тотенхем.Него што бидна со Пандев?
. Рафа уште една ваква измена Сулеј за Милито ке те замолам да не праиш дека кај не те симпатизирам туку ке бидеш првиот требет на интер кој органски неможам да го поднесам. Рафа го чита форумов, а?![]()
Не беше епик, али дефинитивно не е за во Интер, ај знам имаме дефанзивни играчи ама овој апла не иде напред и не додава топка напред, лани се молевме да не игра Мунтари али сеа и те како ни треба.Aj kажете една причина зошто Марига бил епик „фејл“ денес?

Не беше епик, али дефинитивно не е за во Интер, ај знам имаме дефанзивни играчи ама овој апла не иде напред и не додава топка напред, лани се молевме да не игра Мунтари али сеа и те како ни треба.
Мотааааааа враќај сееее![]()

) истиов Јансен кога Марига беше на земја го шутна и му врати после уште еднаш. 

истиот тој експерт за време на рекламите од ждрепката за ЛШ, го коментираше додавањето на топката меѓу чави и меси.
"Чави на меси, Меси на чави, каде е топката, ене ја , не ене ја. "
--- надополнето ---
кире брат, едниот е фан на барса другиот на милан.
тој што коментира сега е барселонистот, уште го боли дупето од сексот на меаца./
ne ste ni polovina od lanskiot inter