Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mногу голема откупна цена имаше, нејкеа да ризикуваат, а ако добро памтиш еднаш и закасни на тренинг ( некаде во Јануари мислам беше ). Е сега рачунај каков карактер треба да си, тренер да ти е Мурињо, ти пелиштар со уникатна прилика у живот, за да се докажеш во екипата ( нели, сеуште е на позајмица ) и на крај од сезона да бидеш купен, уште не си се изборил ни за статус на резерва а касниш на тренинзи ...
Да беше пониска откупната клаузула може и ке беше купен, вака 10м евра за него беа премногу, со ништо не заслужил да бидат платени тие пари, а ете, не помина 2 недели во новиот тим и капитенот на екипата на телевизија го критикува, значи стварно оноа апла скепар треба да си у душа ...

А талент дека има тоа никој не го негира, супер конституција има и за таа висина ( 1.92 ) поседува апла техника, брзина и креативност, али ко што реков, се додека не си го промени карактерот ке остане само дел од плеадата такви играчи кои ке бидат запаметени по муабетите '' имаше огромен потенцијал и слично '' а сега се само просек.

п.с. Мада сега кога ке ја видам клупата и недостатокот од алтернативи на таа позиција, Aрна со плех оркестар би го пречекал пред Апиjано. :)

тоа ми е целиот муабет , али јбг , тоа и ја го глеам , клупата

Сантон пак се повредил.:pred:
Лелее,само се повредува и тоа на тренинзи!!!Пак ке го гледам Киву како се мучи на лева страна,најслаба алка ни е Киву на таа поиција нема што!

Ja коа викав самоубиство ке беше да се потпрат на Сантон вие не ...
Му ебам мивката мутирана, кога го видов на подготовкиве едвај го препознав, мутирал у крилен центар.

Аман овој Сантон само се повредува.Добро е сепак што Маикон остана.Има некој информација дали Даглас ќе биде фит за натпреварот со Удинезе?
абе.. дајте да го земеме Бастос, од тој нема боље лев бек во моментов...

Лелее,само се повредува и тоа на тренинзи!!!Пак ке го гледам Киву како се мучи на лева страна,најслаба алка ни е Киву на таа поиција нема што!

Море со волку повреди Сантон е најслаба алка, ако сметаме дека некогаш и бил важен дел од екипата. Не е Сантон крив што е склон на повреди, ама мислам дека ако продолжи со повредите никогаш нема ни да заигра како што треба, барем не кај нас. Очекував со Балотели да бидат лидери на Интер во иднина, едниот сам и со помош на одредени медиуми се упропасти, а вториов највероватно не го следи среќата.

2221283587527.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:
:pos2::pos2::pos2:
:cug:

Господ здравје да им дае... :pos:

^Јас не сум знаел дека овие до сега се заебавале со нас :kesa:

^Јас не сум знаел дека овие до сега се заебавале со нас :kesa:

па тоа е чедо дека навиваш за Интер од Калчополи навака...полнолетните фанови на интер живееа едни многу трауматични времиња во крајот на 90тите и првата половина на 2000те години.

па тоа е чедо дека навиваш за Интер од Калчополи навака...полнолетните фанови на интер живееа едни многу трауматични времиња во крајот на 90тите и првата половина на 2000те години.
Ај бе доста не заебавате :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom