Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него момци што праиме со никовите на вашиве пријатели од фан клубов Ибракадабровците :)

ништо сега за Милан ќе навиваат изгледа......:tv:

Него момци што праиме со никовите на вашиве пријатели од фан клубов Ибракадабровците :)

Сменете се. :)

Ти земи го ИбраКадабра, a Mарли нека го земе IbraCadabra. :)

Сте забележале ли дека најголемите ѕвезди што ни беа се предавници.Ибра џабе не го викат во Италија зингаро(циган)за една година оди каде во Милан.
Истото и со Виери и Роналдо.
За разлика од нив ни една ѕведа што била во Милан не дошла во Интер.

Инаку денес Занети изјави знаејќи го Ибра го очекував тоа.

На мене ич не ми е мака никогаш не сум го сакал тој Ибра туку ми е крив за повеќето од вас кои болни бевте по него.За мене секогаш ќе си остане просек напаѓач со огромно его.А и се покажа како најголем промашај 100 милиони да дадат и да те избркат нема таков случај во историја на фудбалот.
Во скоро време очекувам вакво нешто и од Балотели исто г*вно како и овој.

Изгледа,Бенитез се освестил и ќе го промени составот.Занети ќе игра лев бек место Киву,Милито ќе седне на клупа а Кутињо ќе игра прв состав.А ако Занети игра лев бек,претпоставувам дека Марига ќе му биде партнер на Камби.(ова е според sport.mediaset)

Значи,possible line ups -
Цезар

Маикон - Лусио - Самуел - Занети

Марига - Камбиасо

Пандев - Снеијдер - Кутињо

Ето
Ако ова е точно,thumbs up за Бенитез.Мераци.:wink:

Мите во право си за тоа што ѕвездите сите што ни беа, се предавници ....од Ибрахимович не очекував вакво нешто дека за само две години ќе не замени со најомразениот ривал..Ибра ми беше омилен играч кога настапуваше кај нас..идол во вистинска смисла..сеуште го носам неговиот дрес и сеуште се радувам како него кога ќе постигнам гол на улица.....но сега ептен ме разочара ..исто како Роналдо кога замина во Милан ...мислев дека и Адриано ќе остане лојален на Интер но и тој не разочара и на минатиот натпревар против рома си доби свирежи од курва норд......како и да е само Занети ,Матераци, Кордоба, Станкович и Камбиасо претстсавуваат за клубот вистинска лојалност веќе подолго време и овие играчи заслужуват секаква почит од нас......

Мите во право си за тоа што ѕвездите сите што ни беа, се предавници ....од Ибрахимович не очекував вакво нешто дека за само две години ќе не замени со најомразениот ривал..Ибра ми беше омилен играч кога настапуваше кај нас..идол во вистинска смисла..сеуште го носам неговиот дрес и сеуште се радувам како него кога ќе постигнам гол на улица.....но сега ептен ме разочара ..исто како Роналдо кога замина во Милан ...мислев дека и Адриано ќе остане лојален на Интер но и тој не разочара и на минатиот натпревар против рома си доби свирежи од курва норд......како и да е само Занети ,Матераци, Кордоба, Станкович и Камбиасо претстсавуваат за клубот вистинска лојалност веќе подолго време и овие играчи заслужуват секаква почит од нас......

Ќе те надополнам и со Мансини... Педерче, сите дресови од него купуваа, од во Милан блесна. :pos:

еден пандев што беше максимално оштетен од лацио не оди во рома. е тоа е лојалност!

Изгледа,Бенитез се освестил и ќе го промени составот.Занети ќе игра лев бек место Киву,Милито ќе седне на клупа а Кутињо ќе игра прв состав.А ако Занети игра лев бек,претпоставувам дека Марига ќе му биде партнер на Камби.(ова е според sport.mediaset)

Значи,possible line ups -
Цезар

Маикон - Лусио - Самуел - Занети

Марига - Камбиасо

Пандев - Снеијдер - Кутињо

Ето
Ако ова е точно,thumbs up за Бенитез.Мераци.:wink:

Конечно да го видиме и Ето во улога на централен напаѓач. :)

Сте забележале ли дека најголемите ѕвезди што ни беа се предавници.Ибра џабе не го викат во Италија зингаро(циган)за една година оди каде во Милан.
Истото и со Виери и Роналдо.
За разлика од нив ни една ѕведа што била во Милан не дошла во Интер.

Баџо е играчот кој бил Во милан па во Интер.
Ист како Виери и ИбрахимовиЧ.
Играл за Јуве, Интер, МИлан.

и Виера има играно за Милан/Јуве/Интер :)

Ibrahimovic напиша:
have moved here to win the Champions League with Milan.

аман бе... пак ли бе истиот муабет... нели беше истиов муабет во Барса кога дојде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom