Hurin
Pokerface bastard
Арна 2 гола денес, вии го ти него.![]()
ќе го видиме на џузепе :zlo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арна 2 гола денес, вии го ти него.![]()
Боље Скули да дое у тимов него Кајт, најискрено, ем поефтин, ем помала плата, ем помлад, ем истото ке ни го понуди, ем, најбитното, нема да се курчи за дремење на клупа.
Ја уште си стојам на мојот став дека сакам да го видам овој играч во Интер, бар кога веќе имам само две опции, т.е. имавме, Скули и Кајт, овој вториов фала му на господ не доаѓа ...
п.с. А Милито, не дека ке има лоша сезона, иако вчера беше тешка нула, него прашање на време е кога ке почне да има дигресија у форма, е само поради тоа никогаш не сакав да го дадат Балотели, зашто со оглед на лошата финансиска ситуација, тимот никогаш нема да даде големи пари за нов класа напаѓач.
Moментално Бранка е во Мадрид а никој не знае зашто ... Форлан ? :|
Aгентот на Маикон потврди дека не се работи за неговит клиент, што значи можеме само да претпоставуваме.
И мене ми текна на Бензема и на пар други од Реал, ама по она со Маикон не верувам дека ке се земе нешто од Реал М., мада, Интер тука ништо не поеба, Реал беа тие кои не сакаа да одговорат на барањата од Морати иначе ретко кога Перез и Морати имале проблеми ...Вчера Бенитез рече дека проблемот е средниот ред.Според мене Интер ќе проба нешто со Реал јас би сакал ВДВ овој Диара не ми се допаќа тежок касапин.За Дренте намам мислење.Форлан не би сакл не му треба на интер уште еден како Милито со огромна плата и на 32 години.
Само колку Реал ќе сака да преговара по она со Мајкон.
Бензема?????