Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Боље Скули да дое у тимов него Кајт, најискрено, ем поефтин, ем помала плата, ем помлад, ем истото ке ни го понуди, ем, најбитното, нема да се курчи за дремење на клупа.
Ја уште си стојам на мојот став дека сакам да го видам овој играч во Интер, бар кога веќе имам само две опции, т.е. имавме, Скули и Кајт, овој вториов фала му на господ не доаѓа ...

п.с. А Милито, не дека ке има лоша сезона, иако вчера беше тешка нула, него прашање на време е кога ке почне да има дигресија у форма, е само поради тоа никогаш не сакав да го дадат Балотели, зашто со оглед на лошата финансиска ситуација, тимот никогаш нема да даде големи пари за нов класа напаѓач.

Боље Скули да дое у тимов него Кајт, најискрено, ем поефтин, ем помала плата, ем помлад, ем истото ке ни го понуди, ем, најбитното, нема да се курчи за дремење на клупа.
Ја уште си стојам на мојот став дека сакам да го видам овој играч во Интер, бар кога веќе имам само две опции, т.е. имавме, Скули и Кајт, овој вториов фала му на господ не доаѓа ...

п.с. А Милито, не дека ке има лоша сезона, иако вчера беше тешка нула, него прашање на време е кога ке почне да има дигресија у форма, е само поради тоа никогаш не сакав да го дадат Балотели, зашто со оглед на лошата финансиска ситуација, тимот никогаш нема да даде големи пари за нов класа напаѓач.

Apsolutno tocno , kako mozevme da go dademe Balotelli -od nasa skola i mlad a sega ?? Koj ke gi zamenuva Eto i Milito .Ne znam , se plasam deka transfer politikata minatata godina bese efektna samo za edna godina a ne se razmisluvase dolgorocno.

Moментално Бранка е во Мадрид а никој не знае зашто ... Форлан ? :|
Aгентот на Маикон потврди дека не се работи за неговит клиент, што значи можеме само да претпоставуваме.

Moментално Бранка е во Мадрид а никој не знае зашто ... Форлан ? :|
Aгентот на Маикон потврди дека не се работи за неговит клиент, што значи можеме само да претпоставуваме.

Вчера Бенитез рече дека проблемот е средниот ред.Според мене Интер ќе проба нешто со Реал јас би сакал ВДВ овој Диара не ми се допаќа тежок касапин.За Дренте намам мислење.Форлан не би сакл не му треба на интер уште еден како Милито со огромна плата и на 32 години.
Само колку Реал ќе сака да преговара по она со Мајкон.
Бензема?????

Вчера Бенитез рече дека проблемот е средниот ред.Според мене Интер ќе проба нешто со Реал јас би сакал ВДВ овој Диара не ми се допаќа тежок касапин.За Дренте намам мислење.Форлан не би сакл не му треба на интер уште еден како Милито со огромна плата и на 32 години.
Само колку Реал ќе сака да преговара по она со Мајкон.
Бензема?????
И мене ми текна на Бензема и на пар други од Реал, ама по она со Маикон не верувам дека ке се земе нешто од Реал М., мада, Интер тука ништо не поеба, Реал беа тие кои не сакаа да одговорат на барањата од Морати иначе ретко кога Перез и Морати имале проблеми ...
Ќе дознаеме деновиве, нема ни потреба више од шпекулации, ене кај е 31ви, до тогаш Се ке знаеме.

^ Хах, откупната клаузула му е над 50м евра, така да гарант над 40 бараат Атлетико, пари кои Интер нема да ги даде.
Него Ранокија денес кине, фантазии е, е сега со оглед дека игра за Џенова, а сезоната е долга гарант ке направи и по некое киксче, не ми е тоа поентава на постов, битно се гледа дека е и те како квалитетен дефанзивец, во Џенова не е даден за да удри потврда на неговиот талент, даден е од Интер за да се прати неговиот прогрес по повредата заработена лани, ако го нема тој проблем сезонава од наредна 1000% е играч на Интер.

Ибра го продаде Интер за 100 милиони овој мршојадецот Галјани после 1 година го купува за 25.Догодина очекувам Кака да го врати за 10 милиони.
Инаку Пато,Ибра ,Рони имат одличен напад.

Уште послатко ќе ми е скудетото, сега кога ојде Ибрахимович во Милан...

Што оти го земат Ибра.Одма им возвраќаме Бранка отишол по овој.

Него момци што праиме со никовите на вашиве пријатели од фан клубов Ибракадабровците :)

По кој отишол Бранка?

Кој нема да биде у состав ова коло во Примера (тимовите од Мадрид), него очекувајте го. Иако мене повеќе ми е изгледно дека Скули ќе дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom