Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно дека не си ти крив, впрочем овој товар падна на 10 души во цела Македонија, а вие во Скопје ја имавте најгустата работа при распределба, се сеќавам и дека некои седеа на најжешкото од 2 до 5 попладне само за да поделат маици.
Само им направи конфузија со линковите што им ги пастира, не си им пишал дека и овие си ги распределил па еве луѓето уште бараат, еден и гајба пиво дава :)
Не сум админ на таа група, ако објавам јас нема да се види кај сите, стави им ти дека Маиците се дадени и дека остануваат 2 дреса.

Од 4 до 7 !
И само ја и Андреј знаеме како е... како е да имаш тезга на битпазар :icon_lol:

Од 4 до 7 !
И само ја и Андреј знаеме како е... како е да имаш тезга на битпазар :icon_lol:
да не си ги мериме, кој колку го јадел... ;) и ја бев растргнат со цела организација на евентот, и држев смена за тезгата... башка и сега го јадам за камерманот (нешто што го предвидев уште тогаш)...

да не си ги мериме, кој колку го јадел... ;) и ја бев растргнат со цела организација на евентот, и држев смена за тезгата... башка и сега го јадам за камерманот (нешто што го предвидев уште тогаш)...

Да бе, незнаеш кога ми се собраа за 2 минути 50 души околу мене, циган трговец да беше ќе се збунеше. Башка Андреј заглави со пенкалото, башка ги диплев тие маичките, незнаеш ти незнаеш !!!

Море, не го мерам, онака да се најдам во муабет :icon_lol:

Абе ви помогнав и јас саат време за маиците :)
Иначе не се собираме за со Рома а?

Eurosport gi slusam deka Inter davale 20 milioni na Werder za Ozil za razlika od 15 na Real Madrid, ama igracot sakal za Real da igra. Vaka na hartija ovoj igrac e super i sve toa, ama sto znam, ne mi e mnogu mnogu jak, isto ko Di Maria mi e i toj drugiot sto gi zede Real. Ne vredi da se placi so eden zbor :)

Za Maskerano ubavo ke e da go kupime, Kambi napolna 30, uste ova sezona neka se raduva kako starter veke slednata cekam da ja gree klupata, a ovoj (masch, ima samo 26), druga rabota e sto masch mnogu pokvaliteten tehnicar od Kambi e, ima i podobar shut, i podobro dodava, za poubav ne e ama 2>1 :)

Kutinjo sekogas koga sum pisel na temava od koga go kupivme go spomnuvam, i uste ke go spomnam, ke go bide, samo do togas (za 2-3) godini Inter da ima osvoeno uste 2-3 skudeta, i pak edna CHL titula, za kolku tolku da se krene rejtingot na ekipata, oti realno da zborime ne sme vo isto mesto so Real i Barca, zasega tie dve ekipi vlecat najmnogu igraci, prvata zaradi finanskiskata mok, i bogatata istorija a i Murinjo, a drugata deka ima klasa igraci, koj od koj podobar.

Druga rabota, gledam mladincite, malce mi dojde glupo sto 3 im prodadovme na Milan megu koi i Atila Filkor (ili vaka nesto mu bese prezimeto), za 7 milioni, mislam na deteto trebase da mu se dade sansa ama toa e. Druga rabota e sto Moratti se gleda deka go poslusal Murinjo (mozda i toa mu bila nekoja klauzula, kazi mi zlaten sovet da te pustam vo real :P ) i se poveke se fokusira vo mladite igraci, i zatoa ne sme tolku aktivni vo transferite, mora ova da se sluci, ako sakame intalianci ili home grown igraci, mora inter da pomine niz ova, mora da se smenat generaciite, golmanot i odbranbenite za 2 godini ne gi racunajte poveke, mozebi Cesar da, ama Samuel, Lucio, Kordoba, Zaneti, Maicon, ke se below average. Kako i da e, zborot mi bese za mladincite, i za toa kolku mi e milo sto odime kon toa, za utre ili zadutre (ne bukvalno) da imame 6-7 starteri od mladinskata i drugite, nekoi super talentirani skapi zvezdi, a i so mladincive nikogas ne gubime, ako ne gi bide, sekogas se tuka average ekipite ke ni gi kupat.

Treta rabota e sto citam eden fan na milan vika deka sme gi pravele istite greski na Milan, ne kupuvame igrace, mislime deka vaka sme jaki i sve toa. Kolku i da e dobronameren postov, ne se slozuvam, oti mislam deka ne se tolku naivni vo Inter da mislat deka se semokni, bas tie kako nikoj drug si gi znaat granicite na svojot tim. Ova Inter go pravi namerno, i spremen e Moratti da rizikuva 2-3 godini za da dojde do posakanata cel.

I posledno, gledam Syn se zaljubil vo Branca... nemoj, ako sum vo pravo, toj e istiot koj pred da dojde Mur nosese igraci, igraci, igraci, koj na kraj ispagaa igracki. Se ova sto se slucuva cela ova transfer politika e plod na Mur, ako pamtite Mur na sekoe intervju koga mu se davase prilika potencirase deka saka da ja forsira mladinskata skola na inter deka ima mnogu potencial.

Tolku zasega. I da vi se izvinam za latinicata, ama veke imav pisano 2-3 recenici koga primetiv, i glupo mi bese da prodolzam so kirilica, ke dojdese mnogu sareno, a me mrzese da go prepisam istoto na kirilica. Kiss

мислење за Ласана диара? наместо Маскерано него да го земеме?

I posledno, gledam Syn se zaljubil vo Branca... nemoj, ako sum vo pravo, toj e istiot koj pred da dojde Mur nosese igraci, igraci, igraci, koj na kraj ispagaa igracki. Se ova sto se slucuva cela ova transfer politika e plod na Mur, ako pamtite Mur na sekoe intervju koga mu se davase prilika potencirase deka saka da ja forsira mladinskata skola na inter deka ima mnogu potencial.
Грешка си, од проста причина што работите во тимот ги водеа Факети и Морати, Бранка многу ретко доаѓаше до израз во перидот помеѓу 2002 и 2004 кога Морати носеше одлуки на штета на тимот по што и се повлече од претседателската функција ако добро памтиш. Бранка прв пат доаѓа до израз кога дојде Манчини со што го доведе Kамбијасо ( без пари ), Самуел од Реал ( за сума далеку помала од онаа за која платија Реал на Рома ) и Маикон, да да, Маикон ( сите тројца до ден денес стандардни првотимци и играчи од витално значење за тимот ), така доволно е тука да прекинам со постирањето за него, нели, не мора да збориме што Се се случуваше потоа ...
Самиот Мурињо е доволно да се цитира за овој човек, буквално кажа, се што може да се посака од трансфер пазарот Бранка може да ти го реализира без никаков проблем, со што додаде, дека има и ненормално добар осет за играчи алудирајќи на Лусио, бидејќи тој е лична желба на Бранка на која Мур се противел. А ако одиме по твоето, дека оваа трансфер политика е плод на Мур дури и смешно излага зашто ради Мур првата сезона беа во катастрофален минус бидејќи тој лично инсистираше за Мансини и Кварезма кои чинеа над 40м евра, потоа се дрзна самиот стриктно по Лампард па завршија со Мунтари ...
Е како тоа оваа трансфер политика е плод на Мурињо кога за овие 3 играчи се фрлија цели 50 милиони евра а сеа тројцата да се продадат, ке се извлечат максимум 15, преку сила 20, и Кварезма е веќе продаден за бедна сума а за овие двајцава не може ни купец да се најде.

Мурињо во ниедно интервју не кажал дека сака да се форсира младинската школа ( па у 2 години само Сантон беше форсиран, и тоа лани, последнава сезона ич ), зашто во едно интервју алудираше на политиката која ја има Венгер, со што кажа, сакате такво нешто и од Интер ?! Тимот има проект кој е почнат уште од ерата на Манчини а тоа е да се комбинира златната тројка, деца плус играчи во најдобри фудбалски години ( 24-30 ) и искуство, Мурињо само влезе у таа основа каде веќе беше изваден Балотели, Сантон форсиран и сл. ...
Каде тоа Мур имал плод врз трансфер политиката ја не гледам, одличен тактичар е, феноменален стратег, али трансферите ги утна дебело а младинци воопшто не форсираше ...

п.с. И размената Ибра за Ето плус 50м е плод на Морати и Бранка, тука Мурињо ништо не направи, освен што сугерираше дека не смее Ибра да биде продаден и дека тоа лошо ке се одрази врз тимот.

Бранка е одличен менаџер да се надеваме дека ќе го донесе Маскерано.Инаку да не мешаме дека тој е скаут тој не го донесе Кутињо туку тој преговара за играчите а скаутот во Бразил ги наоѓа.Значи Бранка е одличен преговарач.
Инаку Морати имал многу грешка потези но кога го донесе Мурињо тоа му е потег на животот.
А Јуве пофторно е главен на пазарот во Италија еве последно го земаа Красич.
Да не се мислиме дека сме единствена екипа во Италија лани последно коло освоивме Милан ако немаше повреди не беше стигнал Рома ни поклони титула(Пацини)
Интер треба секој година да купува барем по 2 светска класа играчи за да не ја пофториме приказната со Милан кој не го обновуваше тимот а кога почнаа веќе беше касно.

Оваа година ќе биде тешко го нема Мурињо кој за мене е 50% со него појак тимот Јуве сигурно ќе биде појак.Милан ако немат повреди ќе бидат одлични,Рома константно,Наполи имат одличен тим исо и Џенова ќе биде интересно.

Нека не ве лажат и вас комуњарите за Маркизио, Интер оди по Маскреано и ниеден друг играч за таа позиција, ова е чиста шпекулација ко и интересот за Диего и Мело лани, кога на крај се испостави дека Интер воопшто не ни имале намера да ги земат ...

Кај нас би бил добредојдени кој било од овие четворица . Знаеме како им иде на фудбалерите дојдени од Реал кај нас

http://www.marca.com/2010/08/19/futbol/equipos/real_madrid/1282194648.html

28u4lme.jpg

Види Интер се интересира за него бидејќи е Италијанец и е еден од подобрите во ова време кога ги имат најмизерните играчи остареа веќе суперѕвездите останаа само второкласни играчи нема веќе Баџо,Виери,Неста,Канаваро.
Да не беше Италијанец Маркизио никој немаше ни да го забележи и ќе вредеше три пати помалку.

Нека не ве лажат и вас комуњарите за Маркизио, Интер оди по Маскреано и ниеден друг играч за таа позиција, ова е чиста шпекулација ко и интересот за Диего и Мело лани, кога на крај се испостави дека Интер воопшто не ни имале намера да ги земат ...
исти муабет како со Киелини со Реал се со цел е да му се покачи плата.Демек има интерес од други клубови.Така беше и на Маскерано со Барса на крај уште е во Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom