Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
меѓу многуте желби би сакал во воз на долга релација :helou:

желба и това голема у канцеларија на биро. ууххх со чејф.

Da na plaza kade dvajcata ke uzivame i egzoticno ke se seksame. No mozit i vo hotel kade ja imas na raspolaganje cela soba za nekolku saati (noken ili dneven prestoj - kazano strucno), vo kuka, vostan, a na javni mesta ne. Ovde vo Makedonijava za tie raboti seushte ne e razviena svesta. Mozit vo pogolemite gradovi kako Skopje, Bitola ili Kumanovo ama za vo Ohrid malku potesko.:tv:

Da na plaza kade dvajcata ke uzivame i egzoticno ke se seksame. No mozit i vo hotel kade ja imas na raspolaganje cela soba za nekolku saati (noken ili dneven prestoj - kazano strucno), vo kuka, vostan, a na javni mesta ne. Ovde vo Makedonijava za tie raboti seushte ne e razviena svesta. Mozit vo pogolemite gradovi kako Skopje, Bitola ili Kumanovo ama za vo Ohrid malku potesko.:tv:

Треба да ја развиеме свеста за да се дупат сите на јавни места?

Мечта ми е одавна да иам секс у канцеларија, со шефот, во работно време.
Комбинација на ризик и моќен партнер која и сеа, дур ја пишувам, ме ежи.

Ми останува уше да најдам шеф:pipi:

ај па не се дупат, вц во дискотека не е јавно место? таму најчесто се дупат...

Ако ја развиеме свеста сите да се дупат по вециња,ќе нема каде шминката да си ја провериш:smir:

u lift, so dve zeni

PS.AMA SME STANALE EXPLICIT...well, well, well:smir:

Глеам некогаш, пред 100 години сум гласала за во кола. Aма па кола више е клише, а плус и тешки времиња дојдоа, нема кола секој. :pos:
Во веце е океј, мислам, треба да се проба, ама не ми е нешто којзнае што. Под туш евентуално...
Во канцеларија звучи секси, само пошо сум принципиелна и не мешам приватен живот со кариера, шансите да се плеснам со шефот се минимални :icon_lol:
Плажа е класика, ем секси, ем романтично, а и клише е, ама не сум пробала и сакам да пробам. Песочна, по можност... :icon_lol:

Тоа за понудениве.
Иначе ван опцииве, ептен ме возбудува во последно време на јавно место. Не некое ептен јавно со милион луѓе, туку онака, природа, под отворено небо. Дур не фатила зима и снегови. :icon_lol:
И едно место имам замислено што морам да го пробам, неостварена фантазија ми остана... Некој ден мора. :vozbud:

Psy sakas da planinarime denovive :pos2::pos2:

Inaku ... sala na strana mene bi me vozbudilo najmnogu da e spontano pa sea kaj e da e ... sve sum probal od ponudenovo taka da ... ke kazam ne e do mestoto do covekot e so koj si . Al ako moram da biram pred vrata na nejzin stan u vlez ko mu jebe mater :vozbud:

Кај мене не е местото тоа кое ме возбудува, туку таа го прави тоа, што значи дека секаде би бил подеднакво возбуден... Но ете, доколку би бирал, би избрал под туш, но претходно прво убаво да ја измасирам со некој сапун со мирис на овошје, да ја грицкам за уво, по вратот, да ја опуштам максимално... Е тоа би ме возбудило МНОГУ!

u kancelariju bi probaja
ja selsko neučeno dete, kancelarije samo u sud i policiju sam videja :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom