Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
Кммм, одбрав друго.
Иако во вц на машина додека работи, би било доживљај.
Во кујна на тие малите масички е момент, на скали :vozbud: ... без коментар сум.

Но сепак, најудобно е во кревет, што да правам, иако и када полна со вода врши добра работа.:pipi:

Хау абаут на сред езеро/море ( добро, не баш на сред нели ) на јахта/чамец/кајче/ педалинка(од оние без глупав тобоган позади :Ѕ )/сплав:pos:/нешто друго...:vozbud:

Зад трскине со педалинка :pipi:

На плажа е јако ама полно камчиња или треви одат кај што не треба :)

Одбрав плажа,изгрејсонце,песок,брановите не плискаат,а ние....ах...абе пуста романтичарка сум,:toe:

Гласав за во канцеларија. Огромно биро, кожна фотеља ..... мераци :kesa:

Плажата ја избегнав, знаејќи се себе, ќе се жалам дека ме боцкало и не ми било пријатно.

Останатите предлози создаваат исто, убава возбуда, која се помни долго.

Гласав за во канцеларија. Огромно биро, кожна фотеља ..... мераци :kesa:

Плажата ја избегнав, знаејќи се себе, ќе се жалам дека ме боцкало и не ми било пријатно.

Останатите предлози создаваат исто, убава возбуда, која се помни долго.

За исто гласав, ептен јако ми изгледа. а и за плажата, удобно ич, јес да сум романтична личност, али кога станува збор за секс....хм.....не сум:pipi:

Ја не сакам на плажа... сакам ама сепак би ја заменила со некоја мрачна и морничава шума... колку пострашно толку подобро... :vozbud::vozbud::vozbud:

Иначем гласав за кола... :)))

Гласав за WC :)
Во кола имам лоши спомени така да подобро е на машина за перење, имаш поголема прегледност:helou:

Би гласала за на хауба или плажа,ама не гласав пошто не можам да се одлучам,а нема опција за две.
Ама...и у када полна со вода не е лоша работа :)

Гласав за друго:pos:
ми текна на балон оние големите што идат нагоре:vozbud:
возбудата од високо, зшто многу ми е страв и самата страст во сексот:vozbud: и помислата дека си во облаците:vozbud:

нешто не ми е добро:pos::pos::pos:

За во wc, до wc, над wc, близу wc, под wc.. :)
Ми се гледа како највозбудлива варијанта.
Од сиве овие набрojaни сум пробала само в кола.. И не можам да се пожалам :)

На плажа на малдивите, на ситен песок, блиску до океанот, не заплиснуваат брановите а капките по мрсните од масла за сончанје тела светкаат како дијаманти и се лизгаме на песокот ка ко на сатенски чаршави... ммммм.... вт0ро продужење во вода :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom