Mason_Petrarka
Servant of Morgoth
- Член од
- 19 декември 2009
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 23
http://www.pes-patch.com/2011/01/pesedit-2011-patch-1-4-macedonia-nationality-by-petrush.html
Македонската селекција!
Македонската селекција!
Го проба некој ова? Јас напрајв како во упатството и ништо не се промени, ја нема Македонија
Исто е и кај мене. Кога по нерешен резултат шутирате пенали, држете ја левата стрелка за да шутира на лево, десната за на десно. Давам голови ама мојот голман никако не функционира само во место стои.Што е финтата со пеналите, кога пеналот е направен во игра и ги гледам од страна играчот и голманот пенал не промашувам, 10 од 10.
Кога ќе дојде ред да се шутират пенали (по нерешен резултат) не можам да постигнам ниеден гол од 5. Anyone with the same problem ?
А изгледа и не е компатибилно со пачот 1.5. Сега сакав да играм со Лидс и гледам ми се смениле во втора шпанска лига :jaj:Го проба некој ова? Јас напрајв како во упатството и ништо не се промени, ја нема Македонија
Па не ли доле беше десно, горе лево, лево полека, десно силно ?Исто е и кај мене. Кога по нерешен резултат шутирате пенали, држете ја левата стрелка за да шутира на лево, десната за на десно. Давам голови ама мојот голман никако не функционира само во место стои.
Кога шутираш пенали после нерешен резултат тогаш не е исто како во текот на играта ќе се свири пенал.Тогаш левото е лево,десното е десноПа не ли доле беше десно, горе лево, лево полека, десно силно ?
Тоа ми стои како да не е така кога се шутират пенали кога го гледаш голманот право, а доколку е од агол, така е и влегуваат
Е ова не сум го знаел, затоа ти велам, кога е во текот на играта погодувам 10 од 10, а така промашувам 6 од 5 хахаКога шутираш пенали после нерешен резултат тогаш не е исто како во текот на играта ќе се свири пенал.Тогаш левото е лево,десното е десно
епа во текот на играта голманите најчесто стојат на средина , многу ретко кој голман се фрла по топката , а за после продолжението голманите и твојот и тој од другиот тим се фрлаатЕ ова не сум го знаел, затоа ти велам, кога е во текот на играта погодувам 10 од 10, а така промашувам 6 од 5 хаха
Фала друже
Да не те обесхрабрувам ама многу тешко баш овај резултат. Ако си за Милан ја појќе од тебе ги мразам кокошкиве од Лондон ама ќе дадат гол вечерва сигурно, ама барем да тепате!
за реал сум а и никој не гарантира дека резулататот ќе биде точен(0:1)Да не те обесхрабрувам ама многу тешко баш овај резултат. Ако си за Милан ја појќе од тебе ги мразам кокошкиве од Лондон ама ќе дадат гол вечерва сигурно, ама барем да тепате!
јас го пробав... супер работи...Го проба некој ова? Јас напрајв како во упатството и ништо не се промени, ја нема Македонија
А имаш некој пач? Оти јас имам пач 1.5 да не има тоа врска нешто?јас го пробав... супер работи...