PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Што е финтата со пеналите, кога пеналот е направен во игра и ги гледам од страна играчот и голманот пенал не промашувам, 10 од 10.
Кога ќе дојде ред да се шутират пенали (по нерешен резултат) не можам да постигнам ниеден гол од 5. Anyone with the same problem ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Само едно да кажам за играва-Пасовите и пеналите се напраени у п.м.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Што е финтата со пеналите, кога пеналот е направен во игра и ги гледам од страна играчот и голманот пенал не промашувам, 10 од 10.
Кога ќе дојде ред да се шутират пенали (по нерешен резултат) не можам да постигнам ниеден гол од 5. Anyone with the same problem ?
Исто е и кај мене. Кога по нерешен резултат шутирате пенали, држете ја левата стрелка за да шутира на лево, десната за на десно. Давам голови ама мојот голман никако не функционира само во место стои.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Го проба некој ова? Јас напрајв како во упатството и ништо не се промени, ја нема Македонија :(
А изгледа и не е компатибилно со пачот 1.5. Сега сакав да играм со Лидс и гледам ми се смениле во втора шпанска лига :jaj:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Исто е и кај мене. Кога по нерешен резултат шутирате пенали, држете ја левата стрелка за да шутира на лево, десната за на десно. Давам голови ама мојот голман никако не функционира само во место стои.
Па не ли доле беше десно, горе лево, лево полека, десно силно ?
Тоа ми стои како да не е така кога се шутират пенали кога го гледаш голманот право, а доколку е од агол, така е и влегуваат

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па не ли доле беше десно, горе лево, лево полека, десно силно ?
Тоа ми стои како да не е така кога се шутират пенали кога го гледаш голманот право, а доколку е од агол, така е и влегуваат
Кога шутираш пенали после нерешен резултат тогаш не е исто како во текот на играта ќе се свири пенал.Тогаш левото е лево,десното е десно :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Кога шутираш пенали после нерешен резултат тогаш не е исто како во текот на играта ќе се свири пенал.Тогаш левото е лево,десното е десно :)
Е ова не сум го знаел, затоа ти велам, кога е во текот на играта погодувам 10 од 10, а така промашувам 6 од 5 хаха :) :)
Фала друже

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Е ова не сум го знаел, затоа ти велам, кога е во текот на играта погодувам 10 од 10, а така промашувам 6 од 5 хаха :) :)
Фала друже
епа во текот на играта голманите најчесто стојат на средина , многу ретко кој голман се фрла по топката , а за после продолжението голманите и твојот и тој од другиот тим се фрлаат

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Да не те обесхрабрувам ама многу тешко баш овај резултат. Ако си за Милан ја појќе од тебе ги мразам кокошкиве од Лондон ама ќе дадат гол вечерва сигурно, ама барем да тепате! :)

Член од
15 февруари 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
За голманот да се фрла во страна треба да држиш каде сакаш и да ситснеш коцка ако играш на рачка т.е копчето за шутирање :))) а јас имам проблеми со тоа пеналите малце терсен ми се ... по нерешен резултат погодувам по некој .. ама во игра ни еден :toe:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Да не те обесхрабрувам ама многу тешко баш овај резултат. Ако си за Милан ја појќе од тебе ги мразам кокошкиве од Лондон ама ќе дадат гол вечерва сигурно, ама барем да тепате! :)
за реал сум :) а и никој не гарантира дека резулататот ќе биде точен(0:1)

Kajgana Shop

На врв Bottom