PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Најдов од Киву и од Кутињо (и уште 4) го симнав 2.32mb и има повеќе фајлови и незнам каде да ги ставам во фајот на играта на Пес 2011? ме разбравте? и ПОМООООООООООШ

за тие Facepack не знам ништо, но ако ти требат пачови... http://pes2008editing.blogspot.com/s...?max-results=8 тука ги имаш сите (јас сум истиот Mason_Petrarka но со мој акаунт) :)

Абе а зошто ги нема во Бразил репрезентација Гансо, Нејмар и Кутињо? од играта ги имаше али на пачовиве не... зошто?

Во најновиот пач ги има Гансо Нејмар и Кутињо во Бразил...

Во најновиот пач ги има Гансо Нејмар и Кутињо во Бразил...

Најнов пач е 1.2 ?
Симнав фаците од Кутињо, Киву и уште четворица со .bin фајлови кај да ги ставам тие .bin фајлови со фаците?

Најнов пач е 1.2 ?
Симнав фаците од Кутињо, Киву и уште четворица со .bin фајлови кај да ги ставам тие .bin фајлови со фаците?

Ти треба PESeditor за играва и со тоа се прави знам. Се чепка нешто, види побарај некој guide, би требало да има.

Дечки значи вака имам еден проблем...инсталирав пач нешто како китсервер(што ми е најбитно), но имаше во него и изменети ликови, абдејтувани трансфери и слично.Кога го инсталирав овај пач го презедов првиот пес едит.Сега откако излезе вториот, го абдејтував и ми се промени пачот,сега во Англија е крш,дресовите се по старо и имињата на клубовите.ПОМОШ околу ова,да пробам со друг пач проверен или сл?

--- надополнето ---

Значи само Англиската лига не ми е ок...ПОМОШ!!!

Дечки значи вака имам еден проблем...инсталирав пач нешто како китсервер(што ми е најбитно), но имаше во него и изменети ликови, абдејтувани трансфери и слично.Кога го инсталирав овај пач го презедов првиот пес едит.Сега откако излезе вториот, го абдејтував и ми се промени пачот,сега во Англија е крш,дресовите се по старо и имињата на клубовите.ПОМОШ околу ова,да пробам со друг пач проверен или сл?

--- надополнето ---

И ја така се заебав брат, сеа неможам да го најдам тој пачот шо ми беше со англија Чемпионшип..срање:toe:

Лошо започнав со Шалке,3-то место сум со 7 бода зад првиот (Баерн) и 5 зад Борусија....ќе биде тешко да се стигне Баерн....

--- надополнето ---

а ко ќе ја уклучваш играта ти вели дека фали некој фајл?

--- надополнето ---

да најнов пач е 1.2

pesmaster2011

Ај кажи ми за ова

незнам да ти кажам можи е како шо вели kajgana. дека ти треба Peseditor, а то чудо можиш да го најдиш на www.pesedit.com/blog ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom