PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Едно новогодишно голче од мене. Јаја туре, волеј!

Ако ви изезе играч со име Guttierez во yough земајте го одма ако има слаба отценка РАСТУРА ДЕЧКОТО. Ја играм со обичните играчи од Мастер Лига во 29 натпревари дадов 32 гола!

Има ли на оваа ко што имаше на минатите верзии, да си појачаш да ти излагаат појаки играчи од Youth team..на минатите се плаќаше по 10.000 и секоја сезона искачаа барем по двајца wonderkids :) до сеа завршив 2 сезони со Ливерпул, и само Фридел ми го има даено:toe:

Не тој Гутиерез од Њукасл.:)

Добро тогаш...

--- надополнето ---

Има ли на оваа ко што имаше на минатите верзии, да си појачаш да ти излагаат појаки играчи од Youth team..на минатите се плаќаше по 10.000 и секоја сезона искачаа барем по двајца wonderkids :) до сеа завршив 2 сезони со Ливерпул, и само Фридел ми го има даено:toe:

Барај Nakamura, Inamoto, Matsui овие обично ги дава млади. Не ги чекај во Youth team туку барај преку Advanced search со точно име

Добро тогаш...

--- надополнето ---

Барај Nakamura, Inamoto, Matsui овие обично ги дава млади. Не ги чекај во Youth team туку барај преку Advanced search со точно име
Океј, и мислам дека видов негде али на полусезона бев и неможев да ги појачам, а сеа неможам да го најдам тоа:pos2:

Па има ли поголем мерак да играш три пати против грци и три пати да ги победиш. Нема. Мислев дека сум заразен кога искочи пес 2011, ама сега гледам што е зараза - ПЕС ОНЛАЈН:vozbud:

Па има ли поголем мерак да играш три пати против грци и три пати да ги победиш. Нема. Мислев дека сум заразен кога искочи пес 2011, ама сега гледам што е зараза - ПЕС ОНЛАЈН:vozbud:
Си го купи оргиналот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom