Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам.Ае кажете некоја добра екипа за Мастер Лига? пред се да ми биде интересно и малце потешко борбата за високи места и пласмани во европа...ја играм на иксбокс за да нема забуна и да бидат спомнувани екипи што ги нема на иксбокс верзијата.поздрав:smir:
Мислиш неможе !?!...Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам.![]()
Ти демек со тие играш?Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам.![]()
Master лига не сум ни почнал со други. : )Ти демек со тие играш?![]()
Иди во екстра и симни го најновиот "data pack"ja igra nekoj online znae li kako se napraviv acc se toa ama mi vika deka ne odgovara verzijata so patchot e problemot
koj napravil neka pise kako koj patch ako znaete kako od kade .
И јас играв со Катанија 5 сезони и ми се здосади.Па завршив една сезона со Катанија и за големо изненадување одлично се држев, завршив 8-ми, во последното коло ми избега пласманот во Лига Европа уствари во последните две пошто ги загубив дома :kesa: Ама тоа е оти игра поотворено за разлика од поголемиот дел од сезоната. На крај собрав 58 бода. Не продолжувам и втора сезона пошто не се пласирав во ЛЕ. Сега одиме на нареден предизвик. Можда Реал![]()
А ти со кој играш бе ??? стај нешто слика јебига...И јас играв со Катанија 5 сезони и ми се здосади.
Моримото
Сликај го тимот, мораш!![]()
играВ со Катанија. Како што кажав 5 сезони и ми се здосади. Иначе во првиот тим ми беаА ти со кој играш бе ??? стај нешто слика јебига...Поздрав