PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ае кажете некоја добра екипа за Мастер Лига? пред се да ми биде интересно и малце потешко борбата за високи места и пласмани во европа...ја играм на иксбокс за да нема забуна и да бидат спомнувани екипи што ги нема на иксбокс верзијата.поздрав:smir:
Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам. :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам. :)
Мислиш неможе !?!...
Finally лупни на аматер... :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ти демек со тие играш? :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ти демек со тие играш? :)
Master лига не сум ни почнал со други. : )

Ги земам Интер, ама со тие играчи и почнувам втора лига. На полусезона досега купував некој од избацениве Интер-играчи (Кордоба, Рекоба порано итн), а сега гледам може да се купи и ПРЕД почетокот на прва сезона, што не ми прави мерак. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Minanda, Ximenez, Castolo

Еј не ми се веруе, пичев на сони кец со овие :))) Играчи ипол беа :D

Член од
31 декември 2009
Мислења
581
Поени од реакции
161
znae li nekoj da dade link od patch koj ke raboti za online da igram na net??

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Па завршив една сезона со Катанија и за големо изненадување одлично се држев, завршив 8-ми, во последното коло ми избега пласманот во Лига Европа уствари во последните две пошто ги загубив дома :kesa: Ама тоа е оти игра поотворено за разлика од поголемиот дел од сезоната. На крај собрав 58 бода. Не продолжувам и втора сезона пошто не се пласирав во ЛЕ. Сега одиме на нареден предизвик. Можда Реал ;)

Член од
31 декември 2009
Мислења
581
Поени од реакции
161
ja igra nekoj online znae li kako se napraviv acc se toa ama mi vika deka ne odgovara verzijata so patchot e problemot
koj napravil neka pise kako koj patch ako znaete kako od kade .

Член од
31 декември 2009
Мислења
581
Поени од реакции
161
nemoze pak mi ja pojavuva porakata your version is not compatibidle taka nesto
ne mi dava vo extra da simnam nov izgleda toj e posledniot v1.0.1 toj patch mi e i neke so toj za drug neke stavam i mi bara kod nekoj go stavam kodot i neke da se pusti igrata.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Па завршив една сезона со Катанија и за големо изненадување одлично се држев, завршив 8-ми, во последното коло ми избега пласманот во Лига Европа уствари во последните две пошто ги загубив дома :kesa: Ама тоа е оти игра поотворено за разлика од поголемиот дел од сезоната. На крај собрав 58 бода. Не продолжувам и втора сезона пошто не се пласирав во ЛЕ. Сега одиме на нареден предизвик. Можда Реал ;)
И јас играв со Катанија 5 сезони и ми се здосади.

Моримото :zver:
Сликај го тимот, мораш! :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
А ти со кој играш бе ??? стај нешто слика јебига... :) Поздрав
играВ со Катанија. Како што кажав 5 сезони и ми се здосади. Иначе во првиот тим ми беа
Де Геа, Гамез, Аугустин, Палмери, Бар...(не ми текнува целото име), Тино Коста, Кагава, Холтби, Меси, Бензема и Моримото

3 сезони по ред освојував Сериа А, купот на Италија и ЛШ. Првата сезона 4-то место бев.

Kajgana Shop

На врв Bottom