PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ае кажете некоја добра екипа за Мастер Лига? пред се да ми биде интересно и малце потешко борбата за високи места и пласмани во европа...ја играм на иксбокс за да нема забуна и да бидат спомнувани екипи што ги нема на иксбокс верзијата.поздрав:smir:

Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам. :)

Почни со дифолт составот на Konami во било кој тим (Minanda, Ximenez, Castolo итн..) и пласирај се прв во првата сезона во втора лига...да те видам. :)

Мислиш неможе !?!...
Finally лупни на аматер... :)

Ти демек со тие играш? :)

Master лига не сум ни почнал со други. : )

Ги земам Интер, ама со тие играчи и почнувам втора лига. На полусезона досега купував некој од избацениве Интер-играчи (Кордоба, Рекоба порано итн), а сега гледам може да се купи и ПРЕД почетокот на прва сезона, што не ми прави мерак. :)

Minanda, Ximenez, Castolo

Еј не ми се веруе, пичев на сони кец со овие :))) Играчи ипол беа :D

Па завршив една сезона со Катанија и за големо изненадување одлично се држев, завршив 8-ми, во последното коло ми избега пласманот во Лига Европа уствари во последните две пошто ги загубив дома :kesa: Ама тоа е оти игра поотворено за разлика од поголемиот дел од сезоната. На крај собрав 58 бода. Не продолжувам и втора сезона пошто не се пласирав во ЛЕ. Сега одиме на нареден предизвик. Можда Реал ;)

ja igra nekoj online znae li kako se napraviv acc se toa ama mi vika deka ne odgovara verzijata so patchot e problemot
koj napravil neka pise kako koj patch ako znaete kako od kade .

nemoze pak mi ja pojavuva porakata your version is not compatibidle taka nesto
ne mi dava vo extra da simnam nov izgleda toj e posledniot v1.0.1 toj patch mi e i neke so toj za drug neke stavam i mi bara kod nekoj go stavam kodot i neke da se pusti igrata.

Па завршив една сезона со Катанија и за големо изненадување одлично се држев, завршив 8-ми, во последното коло ми избега пласманот во Лига Европа уствари во последните две пошто ги загубив дома :kesa: Ама тоа е оти игра поотворено за разлика од поголемиот дел од сезоната. На крај собрав 58 бода. Не продолжувам и втора сезона пошто не се пласирав во ЛЕ. Сега одиме на нареден предизвик. Можда Реал ;)

И јас играв со Катанија 5 сезони и ми се здосади.

Моримото :zver:
Сликај го тимот, мораш! :)

А ти со кој играш бе ??? стај нешто слика јебига... :) Поздрав

играВ со Катанија. Како што кажав 5 сезони и ми се здосади. Иначе во првиот тим ми беа
Де Геа, Гамез, Аугустин, Палмери, Бар...(не ми текнува целото име), Тино Коста, Кагава, Холтби, Меси, Бензема и Моримото

3 сезони по ред освојував Сериа А, купот на Италија и ЛШ. Првата сезона 4-то место бев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom