PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Има многу глупости и сега (1.0)...и во 0.5 пачот...
Некои играчи заслужуваат повеќе оверал од тоа што им е дадено од КОНАМИ,а некои многу помалку.
Во 0.5ката беше дури и претеран кај некои играчи...(Friedel,Jeffren,Dudek итн...)-тоа беше лошо кај поединци....
Ме интересира само како е можно Фридел да има повеќе оверал од Ван Дер Сар ?Таа глупост не беше исправена нити во 0.5,а нити пак во новиов 1.0.
Исти случај со Алмуниа...78 оверал...максимално бедно...во споредба со голманот на Stoke-Соренсен...кој има 79 оверал...или Фридел кој има 90...
Истото и со Насри...80 оверал...мислам дека дечкото заслужува малку повеќе...истото се однесува и на Флечер,Хавиер Хернандез,Евра,Керик...и на уште мноогу многу играчи во играва :)
Се на се,на КОНАМИ овералите се срање во боја...а PESEDIT Team треба да работи малку повеќе околу балансирање на овералите на играчите и да пушти пач-апдејт во брзо време...
Единствено добро во 1.0 е што ги ставија сите тимови од CL и LE...инаку овералите=глупост (Defaul Konami).
ТОчно е ова, ама многу многу нбе се замарам, а и многу поинтересно е да играш со послаби играчи. Најголема забелешка имам на Вермаелен 77 overall!!! Па бар 90 треба да има!

M

marko 1996

Гостин
Да прашам избрано ми е на незнам точно кое ама не е Топ плејер , кај можам да сменам тежина?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Стварно шо се замарате со оценките, па Конами не се Бог да знаат секој играч кој колку навистина вреди и може. Битно најјаките си се најјаки :) Инаку по 5-те сезони со Дортмунд еве склопив едно видео, не знам оти вака ми излезе со толку црн празен простор околу, ама самото видео е со јак квалитет, уживајте:

П.С. Нема да верувате ама почнав со Катанија. :kesa: Играм дефанзивно со 5 во одбрана и на контри. Досега скор 1 2 2 ама тие двата порази ми беа со reset prevention fixture, ми се заглавуваше комјутерот и рестартирав па ги загубив службено 3-0.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Слабо со Леверкузен,на трето место сум,10 бода зад Баерн Минхен... :kesa:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Слабо со Леверкузен,на трето место сум,10 бода зад Баерн Минхен... :kesa:
Јас да ти кажам искуство од бундеслигата 5 сезони изиграв таму, ако не држиш чекор цела сезона тешко да освоиш високо место. Таму кога ќе запне некоја екипа, посебно Баерн прават само по 2-3 порази и макс. 5 нерешени цела сезона. Многу тешко се држи чекор.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ја со Штутгарт газам.. моментално сум 7ми Баерн ми бегат 12 бода а сеуште ги чекам двата дуели со нив.:)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Почнав сезона со Херкулес, направив добар тим и завршив 8-мо место ама добро, прва сезона, навака би требало да имам напредок..

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Јас да ти кажам искуство од бундеслигата 5 сезони изиграв таму, ако не држиш чекор цела сезона тешко да освоиш високо место. Таму кога ќе запне некоја екипа, посебно Баерн прават само по 2-3 порази и макс. 5 нерешени цела сезона. Многу тешко се држи чекор.
Максимум второ ќе извадам оваа сезона,ама следната сигурно ќе бидам прв (нема повторно да дозволам кикс против Паули и Менхенгладбах)

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
абе јас имам некоја мултиленвиџ ама само италијански шпански ебан грчки и португалски има.Шански да се направи англиски ? или морам пак да ја симинјам или да учам јазик :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom