PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Пачов 1.0 е чисто срање. Оверолот е драстично намален на некои фудбалери, дресовите на сите од премиер лига им се светло плави со знакче на пес мислам. Јас ќе си го фурам 0.5

Надополна: и да, знакчињата на премиер лигашите се старите, оние од Конами ама имињата се Арсенал, Астон Вила и др. не се оние старите.. моја препорака: не симнувајте го пачов :nenene:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пачов 1.0 е чисто срање. Оверолот е драстично намален на некои фудбалери, дресовите на сите од премиер лига им се светло плави со знакче на пес мислам. Јас ќе си го фурам 0.5
Не си го инсталирал како што треба.

Го избриша кит серверот пред да го инсталираш?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Од играта кит серверот треба да се избирше?

Цел кит сервер(целиот фајл со име кит сервер) ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072

Ја го избришав, исто срање е пак. Види и на претходната страна им за пачот информации. Ги копирал riste16 мислам.
Таму пишува дека се вратени старите оцени, т.е. дифолтот од конами. Тоа е чисто срање. Глупости. Џабе додавале тимови, топки, копачки кога оцениве се ужас.

Па 60% од играчите на ПЕС се потценети со овие оцени. Како пример ќе го наведам Ди Мариа(заебан е неверојатно), Руни(овој е успорен доста),Красич(далеку е подобар од тоа што е претставен на пачов) и многу други за кои ме мрзи да пишуем.

New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
^ А го има овде тоа новото од Конами?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Шо знам некако ме мрзи да спуштам толку партој и на безжичен сум ако сецни интернето отиде архивата во корупција. Аро ми е вака со 0.3 пач. Само шо нема втора бундеслига и цениве на играчиве шо се од ред на неколку мил. инаку ок си е.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Шо знам некако ме мрзи да спуштам толку партој и на безжичен сум ако сецни интернето отиде архивата во корупција. Аро ми е вака со 0.3 пач. Само шо нема втора бундеслига и цениве на играчиве шо се од ред на неколку мил. инаку ок си е.

Имаш најгоре на странава линк за цел одеднаш да го симнеш пачот, без делови. 420+- мб е.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Еве една компилација голчиња, слободни удари, контри, волеји, и тн.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Еве една компилација голчиња, слободни удари, контри, волеји, и тн.

Кој начин на шутирање користиш на слободниве?
Конкретно за овие шо се од блиску до 16-ец.
Јас се обидуем силно, пополека но слабо иде. Само 6-7 гола до сеа. На 2010 некако полесно ми изгледаше.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Пачот 1.0 е одичен иако се Конами оценки но сепак е добар ги има сите тимови што играат во Лига на Шампиони и во Лига Европа и средени се сити лиги.
ПС Деки одлични голови само така продолжи.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Јас се обидуем силно, пополека но слабо иде. Само 6-7 гола до сеа. На 2010 некако полесно ми изгледаше.
Ништо посебно само да го научиш играчот не маваат сите исто. На пример со Бентли и Ван Перси тие што ги дадов само држиш на напред и на страната кај што шутираш, значи со фелш. Овие што се блиску до 16-ец Фабрегас само местиш правец и држиш на долу, ретко после шутот се дешава да стиснам на X иако то е препорачливо за удари од блиску.
M!K! продолжено е само ме мрзи да прам компилации инаку имат уште еден куп. :)

--- надополнето ---

Ништо посебно само да го научиш играчот не маваат сите исто. На пример со Бентли и Ван Перси тие што ги дадов само држиш на напред и на страната кај што шутираш, значи со фелш. Овие што се блиску до 16-ец Фабрегас само местиш правец и држиш на долу, ретко после шутот се дешава да стиснам на X иако то е препорачливо за удари од блиску.
M!K! продолжено е само ме мрзи да прам компилации инаку имат уште еден куп. :)

H

-HRO

Гостин
Има многу глупости и сега (1.0)...и во 0.5 пачот...
Некои играчи заслужуваат повеќе оверал од тоа што им е дадено од КОНАМИ,а некои многу помалку.
Во 0.5ката беше дури и претеран кај некои играчи...(Friedel,Jeffren,Dudek итн...)-тоа беше лошо кај поединци....
Ме интересира само како е можно Фридел да има повеќе оверал од Ван Дер Сар ?Таа глупост не беше исправена нити во 0.5,а нити пак во новиов 1.0.
Исти случај со Алмуниа...78 оверал...максимално бедно...во споредба со голманот на Stoke-Соренсен...кој има 79 оверал...или Фридел кој има 90...
Истото и со Насри...80 оверал...мислам дека дечкото заслужува малку повеќе...истото се однесува и на Флечер,Хавиер Хернандез,Евра,Керик...и на уште мноогу многу играчи во играва :)
Се на се,на КОНАМИ овералите се срање во боја...а PESEDIT Team треба да работи малку повеќе околу балансирање на овералите на играчите и да пушти пач-апдејт во брзо време...
Единствено добро во 1.0 е што ги ставија сите тимови од CL и LE...инаку овералите=глупост (Defaul Konami).

Kajgana Shop

На врв Bottom