PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не да е глупо...уште у втора сезона ми стана досадна мастер лига ради таквите трансфери али затоа БАЛ е ебењее...трета сезона у манчестер отидов.само има една глупа работа...на тренинг мечевите кушчак и ван дер сар ми играат среден ред:tapp:
Што е БАЛ?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Глупосто. Со двајца исклучени од Џенова и пак ме тепаа 6-0 :kesa:
- Најглупа игра еј ! 17/8 замене а Џенова 7/6 Оди бегај

--- надополнето ---

Од какј нив пола тим стрелките и беа во црна :) А кај мене само Пирло и Робињо селени другиве црвени ......... И пак појаки од мене.

--- надополнето ---

4/2 финале во ЛШ Реал дома ги тепав 4-1 а нагости 2-2 ...... Значи Џенова или др тим од понизок ранк појаки дупло од Реал, Интер
Оди бегај

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Глупосто. Со двајца исклучени од Џенова и пак ме тепаа 6-0 :kesa:
- Најглупа игра еј ! 17/8 замене а Џенова 7/6 Оди бегај

--- надополнето ---

Од какј нив пола тим стрелките и беа во црна :) А кај мене само Пирло и Робињо селени другиве црвени ......... И пак појаки од мене.

--- надополнето ---

4/2 финале во ЛШ Реал дома ги тепав 4-1 а нагости 2-2 ...... Значи Џенова или др тим од понизок ранк појаки дупло од Реал, Интер
Оди бегај
Абе вежбајте, неможит од 10 утакмици да ја научите играта. Види погоре слики имам ставено со Бреша на TOP!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знам како ви е тешко да сватите,дека ако ги тепате појјаките тимови,не значи дека по дефаулт ќе ги тепате сите останати.

Extream:исто како брат ми да го читам,најглупа игра му стана кога изеде 5:0 и не игра веќе од тогаш:tv:

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Незнам зошто претерувате ич не е тешко да се игра.. и мене на почетокот ми беше тешко.. али сеа ми е многу полесно.. вие сакате со 10 изиграни утакмици да ја усовршите..се е во ред со малку труд.. али ова со трансверите ми се иде пц да го треснам..

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Незнам зошто претерувате ич не е тешко да се игра.. и мене на почетокот ми беше тешко.. али сеа ми е многу полесно.. вие сакате со 10 изиграни утакмици да ја усовршите..се е во ред со малку труд.. али ова со трансверите ми се иде пц да го треснам..
А, да стаевте трансфери на low activity? :)

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Јас ставив на high трансферите во мл и никој не дојде :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
аа ок. Со Тотенхем играм, прв сезона ми останаа уште неколку утакмици и се наоѓам на 7-мо место... иначе ќе го сликам тимот попосле и ќе го постирам тука

--- надополнето ---

Како да го продолжам договорот со овој? во Јануари ми вика дека е на Hold (на пауза продолжувањето на договорот) а сеа можам? иначе Мај сум сега... помош!

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Може ли некој да ми даде линк за даунлоад но да не е торент?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
аа ок. Со Тотенхем играм, прв сезона ми останаа уште неколку утакмици и се наоѓам на 7-мо место... иначе ќе го сликам тимот попосле и ќе го постирам тука

--- надополнето ---

Како да го продолжам договорот со овој? во Јануари ми вика дека е на Hold (на пауза продолжувањето на договорот) а сеа можам? иначе Мај сум сега... помош!
By the way батали го AVG-то инсталирај си Security Essentials бесплатен е башка 100 пати поарен од AVG!:wink:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Фала ви за советите, изгледа почнав да ја играм како што треба, ама сепак си стојам на мислењето дека има многу што да се работи во однос на AI (artificial intelligence).
Пак се повампируваат по примен гол, послабите екипи веќе можам да ги сопрам во налетите, ама ете против екипа како Челзи, откако водев 2:0 цели 80минути пак ми стигнаа на 2:2 во судиско продолжение.
Еве слики од состав и табела:

BTW паднав во тежок минус на крај на прва сезона од сите овие играчи, ама со продавање и слично успеав некако да поминам само со намалување на некои си трошоци и отпуштање на скаут и доктор :).

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ако беа голманите Реално како на противниците сите натпревари ќе беа 0-0.
Ако реално играчите имаат шут како на пес 2011, пак натпреварите ќе бидат 0-0.
Ако голманите бранат како голманите на Player 1, натпреварите ќе беа па со минимум 4-5 гола.
Премногу глупави работи се случуваат.
Правам акции, шутирам, ама топката едноставно не валга у противнички гол. Или ударот е премногу слаб(како на 10год дете) или премногу силен(иде у пм над гол).

Како се шутира на играва. Како може да е реален шутот, кога 2/3 од полумаказиците надвор од 16-ец кои ги имаат AI-то завршуваат во мојот гол. Реално? пффф
Играв со другар на 30 мин натпревар. Изгубив 3-1, јас дадов гол од пенал, а примив еден автогол(поради голманот мој), и други 2 гола, поради кои на едниот голманот сам си излага при 1в1 ситуација а другиот, голманот пружи раце да ја фати, а играчот на другарот ја шутна на 20цм од него(кога би било сето ова во Живо гледано).

Јас имав вкупно 50+ удари, од кои 30+- во рамки на голот, и од што е реален ударот сите завршувааво голманот, макар и да нема теоретски шанси да ја фати топката.
Он имаше околу 30(16+-) удари.

Не се трпи шутот на играта. Се навикнав на нереалните мали екипи кои ќе победат голема екипа еднаш у 10 натпревари.
Ама тоа е тоа.

И за крај, да се постигне гол од слободен на страната на голманот е хммм... 1:100000000
Над жив зид е сосема друга приказна.

Kajgana Shop

На врв Bottom