PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.146
ABE BRAT MNOGU SI ISFRUSTRIRAN, GLEDAS NE TI ODI IGRAVA PREFRLISI SE NA FIFA TAA E IZMISLENA KO ZA TEBE DECA. A ZA OVA DALI E MOZNO ILI NE KE OSETIS SAM SAMO NEKA JA NAPRAT DA SE IGRA ONLINE PA KE POPRIMIS NEKOJA DUZINA.
PS: PREFRLISE NA FIFA GUBIS NA LEPOTA SO PES!

--- надополнето ---

Инаку со Арсенал немам купено ниеден играч 154м имам сега втора сезона, и не планирам да купам дур не почнат да им паѓаат отценките. Барса ми понуди 16м за фабрегас ама корпа им манав НОРМАЛНО :)

Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе луѓе неможеме да играме пријателски меѓу себе како што играат овие на Фифа? неможе нели?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.899
Еј ќе може ли некој што ја игра веќе да ми прати торент од играта да ја симнам и некој пач со трансферите имиња и дресови.
Значи се комплет како што ја играте вие.
ПС И нека објасни на кратко шо како треба да се инсталираат тоа пачовите.
Благодарам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
АКО ИГРАШ 8 ГОДИНИ ФУДБАЛ НЕЗНАЧИ ДЕКА ЗНАЈШ ДА ИГРАШ! НА pes БИЛО КОЈ ПО ТВОЈА ЖЕЛБА СО 3 ФОРА ТИ ИГРАМ. КОЈА ЈАЧИНА НА CPU БЕ, СЕ Е ВО ТАКТИКАТА И УИГРАНОСТА, НЕМОЈ МЕНЕ ДА МИ ПРЕДАВАШ БУЛШИТ. КО ЌЕ НАУЧИШ ДА ЈА ИГРАШ САМ ЌЕ МИ СЕ ИЗВИНУВАШ ЗА НЕБУЛОЗВЕ ШТО ГИ КАЖУВАШ. НЕ НИ ПЛАНИРАМ ДА ИГРАМ НА ДРУГ ОСВЕН TOP PLAYER ПА И ВРСКА ДА НЕМАМ А НЕ КО ТЕБЕ НА BEGINER 6-ТО МЕСТО!:kesa:
ПОД ИТНО ПРЕФРЛАЈ СЕ НА FIFA!

--- надополнето ---

PS: ВИДИ КОЈ Е mkgunner во ПЕС6 темите ќе ти стане појасно!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Не е претерано баш е на место. Со добра играш моеш да изгомнариш кој било тим, посебно големите бидејќи тие те потценуваат и секад идат на победа, а малите ти играат со 10 души пред гол. Али џабе им е и тоа. Плус коа играш мастер лига најбитно е секад да ти се свежи играчите и многу полесно ке ти биде да победуваш. Ја на пример до 65та минута сите замени ги имам направено и некој играч ако има точка измореност не го играм цела утакмица. Максимум 60тина минути му давам.

Ае нема да го тупам многу само ке кажам ако се има скилот не е претешко да победуваш.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Не е претерано баш е на место. Со добра играш моеш да изгомнариш кој било тим, посебно големите бидејќи тие те потценуваат и секад идат на победа, а малите ти играат со 10 души пред гол. Али џабе им е и тоа. Плус коа играш мастер лига најбитно е секад да ти се свежи играчите и многу полесно ке ти биде да победуваш. Ја на пример до 65та минута сите замени ги имам направено и некој играч ако има точка измореност не го играм цела утакмица. Максимум 60тина минути му давам.

Ае нема да го тупам многу само ке кажам ако се има скилот не е претешко да победуваш.
Mnogu jasno!

--- надополнето ---

Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.
Vikas, ne veruvam ako prodolzi na beginer :pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Me gusta:)
На крајот сепак 6 место,можам да кажам слабо,затоа што изгубив безброј утакмици против слабите.Единствено од Јувентус изгубив 2 пати.
Лига Европа испаднав уште по групи.Заебана група имав Сити,ПСВ и Штудгарт.
Штудгарт се на се имаше 3 бода и тоа мене ме победија последно коло,за да испаднам(Х ми беше доволен).А првата попија 6:0.
Купот испаднав 2 рунда,против Јувентус,пак 2 порази(ич не ми оди со нив,Келини ѕвер никако да се помине).
Сега ќе има доста купување на играчи,затоа што пола тим го продадов во Јануари,а никого не доведов.Плус уговорени се трансферите на Рамирес во Порто 3.5м(купен 1м),Мота во Ман Утд за 4.5м(купен 2м), Витале(мочково плачеше да си иде) и старецот Ароника.

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Нели може да се направе ПОД-ФОРУМ За пес 11 ?:smir:

G

grande-juve

Гостин
Малку е потешка, ама никако претерана. Со Динамо Киев во сериа а, прва сезона 84 бода 1-во место, втора сезона 87 бода 2-ро место, трета сезона 98 бода 1-во место( последните 4 натпревари ги оставив автоматски да се изиграат, 3 беа нерешени, една победа). Кога со Динамо Киев освоив се што можеше, почнав со Блекпул, прва сезона, прво место во премиер лига, а во ФА куп, изгубив во финале. Ако те тепаат на контри, значи кога ти ја зимаат топката имаш малку играчи во одбрана, мора да имаш барем тројца што ќе седат назад ако изгубиш топка, обично кај мене се двајцата CB, и еден DM. И нормално, се е на Top Player.

Kajgana Shop

На врв Bottom