Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
Харчестер Јунајтед или Њутн Хит :salut:
Кој се тие жити се и каде ги има?Харчестер Јунајтед или Њутн Хит :salut:
ABE BRAT MNOGU SI ISFRUSTRIRAN, GLEDAS NE TI ODI IGRAVA PREFRLISI SE NA FIFA TAA E IZMISLENA KO ZA TEBE DECA. A ZA OVA DALI E MOZNO ILI NE KE OSETIS SAM SAMO NEKA JA NAPRAT DA SE IGRA ONLINE PA KE POPRIMIS NEKOJA DUZINA.
PS: PREFRLISE NA FIFA GUBIS NA LEPOTA SO PES!
--- надополнето ---
Инаку со Арсенал немам купено ниеден играч 154м имам сега втора сезона, и не планирам да купам дур не почнат да им паѓаат отценките. Барса ми понуди 16м за фабрегас ама корпа им манав НОРМАЛНО![]()
Пробај ги :helou:Астон Вила добри се?
Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Не е претерано баш е на место. Со добра играш моеш да изгомнариш кој било тим, посебно големите бидејќи тие те потценуваат и секад идат на победа, а малите ти играат со 10 души пред гол. Али џабе им е и тоа. Плус коа играш мастер лига најбитно е секад да ти се свежи играчите и многу полесно ке ти биде да победуваш. Ја на пример до 65та минута сите замени ги имам направено и некој играч ако има точка измореност не го играм цела утакмица. Максимум 60тина минути му давам.Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Mnogu jasno!Не е претерано баш е на место. Со добра играш моеш да изгомнариш кој било тим, посебно големите бидејќи тие те потценуваат и секад идат на победа, а малите ти играат со 10 души пред гол. Али џабе им е и тоа. Плус коа играш мастер лига најбитно е секад да ти се свежи играчите и многу полесно ке ти биде да победуваш. Ја на пример до 65та минута сите замени ги имам направено и некој играч ако има точка измореност не го играм цела утакмица. Максимум 60тина минути му давам.
Ае нема да го тупам многу само ке кажам ако се има скилот не е претешко да победуваш.
Vikas, ne veruvam ako prodolzi na beginer :pos2:Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.
Малку е потешка, ама никако претерана. Со Динамо Киев во сериа а, прва сезона 84 бода 1-во место, втора сезона 87 бода 2-ро место, трета сезона 98 бода 1-во место( последните 4 натпревари ги оставив автоматски да се изиграат, 3 беа нерешени, една победа). Кога со Динамо Киев освоив се што можеше, почнав со Блекпул, прва сезона, прво место во премиер лига, а во ФА куп, изгубив во финале. Ако те тепаат на контри, значи кога ти ја зимаат топката имаш малку играчи во одбрана, мора да имаш барем тројца што ќе седат назад ако изгубиш топка, обично кај мене се двајцата CB, и еден DM. И нормално, се е на Top Player.Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Виган или Њукасл. Ако играш со Њукасл, Алан Смит и Гутиерез ти се ѕверови.Некој?:nesum::nesum::nesum::nesum: