PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Излезена е фул?ако има некој линк да ми прати по пп ми се игра песов.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Излезена е играта на Француски и Германски!!!
На Англиски излага на 8-ми официјално значи 6-7 ќе ја има!
Еве ви линк за Француската!
http://www.matthewyglesias.com/13259-pro-evolution-soccer-2011-2010gerfr.html
еве друг
http://scenereleases.info/2010/09/pro-evolution-soccer-2011-german-genesis.html - овде има милион линкови!

--- надополнето ---

Nikoj nema izvadeno torent asolen!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
мои први импресии од фулл верзијата:
-играта е километри подобра од 2010
-се е подобро:графиката,гејплејот пред се е многу подобар од демото
-коментаторот иако на француски е многу подобар од лани има некој коментари како:El Clasico,Old Traford тетарот на соништата(колку што разбрав),имињата на познатите стадиони(нез за другите) и нормално ги изговара имињната на тимовите и подобро реагира
-стадионите ме оставиа без здив едноставно секој стадион е толку реално пресликан што играта ја прави многу по реална
-гејплејот е фантастичен,иако од време на време има по некој баг но сепак супер е
-Мастер лигата барем на почеток ми изгледа добро и мислам дека нема баш многу промени во овој мод освен презентацијата односно менито на почеток
-BAL-от е доста подобрен и многу пореален го нема веќе оној скаут натпревар,на почетокот си бираш каква улога ќе имаш во тимот и тренерот ти објаснува што како итн.
-Лигата на Шампионите е подобрена со некој козметички промени како менито итн.
-Лиценците и трансферите се катастрофални како и секогаш-Озил уште во Вердер,Раул и Гути во Реал,Ибрахимовиќ во Барселона итн.(но затоа има пач мејкери)
-Едит опцијата-стадион едиторот не ништо посебно вака на прв поглед неможеш да направиш некој вистинските стадиони,но сепак е супер може да се додава стадион,другото е се исто освен тоа што може да додадеш OF од ПЕС 2010 тоа многу ме изненади
-и да повторно ја нема Македонија:(
-и да на Игуаин му е кратка косата :)
ПЕС е повторно уживанција од игра како ПЕС 6,можеби и подобро
и откако ги пробав и фифа и пес фулл верзијата
гледано реално
фифа има свој предности,исто и пес,но и оваа година
1.Pro Evolution Soccer 2011
2.FIFA 11(незнам како е на конзола,ама на PC малку е монтона т.е. досадна)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
мои први импресии од фулл верзијата:
-играта е километри подобра од 2010
-се е подобро:графиката,гејплејот пред се е многу подобар од демото
-коментаторот иако на француски е многу подобар од лани има некој коментари како:El Clasico,Old Traford тетарот на соништата(колку што разбрав),имињата на познатите стадиони(нез за другите) и нормално ги изговара имињната на тимовите и подобро реагира
-стадионите ме оставиа без здив едноставно секој стадион е толку реално пресликан што играта ја прави многу по реална
-гејплејот е фантастичен,иако од време на време има по некој баг но сепак супер е
-Мастер лигата барем на почеток ми изгледа добро и мислам дека нема баш многу промени во овој мод освен презентацијата односно менито на почеток
-BAL-от е доста подобрен и многу пореален го нема веќе оној скаут натпревар,на почетокот си бираш каква улога ќе имаш во тимот и тренерот ти објаснува што како итн.
-Лигата на Шампионите е подобрена со некој козметички промени како менито итн.
-Лиценците и трансферите се катастрофални како и секогаш-Озил уште во Вердер,Раул и Гути во Реал,Ибрахимовиќ во Барселона итн.(но затоа има пач мејкери)
-Едит опцијата-стадион едиторот не ништо посебно вака на прв поглед неможеш да направиш некој вистинските стадиони,но сепак е супер може да се додава стадион,другото е се исто освен тоа што може да додадеш OF од ПЕС 2010 тоа многу ме изненади
-и да повторно ја нема Македонија:(
-и да на Игуаин му е кратка косата :)
ПЕС е повторно уживанција од игра како ПЕС 6,можеби и подобро
и откако ги пробав и фифа и пес фулл верзијата
гледано реално
фифа има свој предности,исто и пес,но и оваа година
1.Pro Evolution Soccer 2011
2.FIFA 11(незнам како е на конзола,ама на PC малку е монтона т.е. досадна)
Супер објаснето, се e точно. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Дајте од некаде да ја симнам, ја нема на бугарскине страни. За други неам акаунт или регистрациите се затворени.

Него да прашам друго. Зошто и од каде тоа дека англиската излага на 8 октомври?

M

marko 1996

Гостин
Дајте од некаде да ја симнам, ја нема на бугарскине страни. За други неам акаунт или регистрациите се затворени.

Него да прашам друго. Зошто и од каде тоа дека англиската излага на 8 октомври?
Wikipedia пишуе

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Wikipedia пишуе
Видов линк горе за да ја симнам.

На вики пишуе дека на 8 излага во Велика Британија, а не дека англиската излага тогаш.
Или да не планираат да ја лишат цела европа од англиската верзија затоа што ќе испадне така дека UK ќе ја добијат порано, иако пиратски?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Видов линк горе за да ја симнам.

На вики пишуе дека на 8 излага во Велика Британија, а не дека англиската излага тогаш.
Или да не планираат да ја лишат цела европа од англиската верзија затоа што ќе испадне така дека UK ќе ја добијат порано, иако пиратски?
Епа фала богу дека за UK ќе биде англиската верзија, има нешто штом ја остајле најкасно да излези!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Епа фала богу дека за UK ќе биде англиската верзија, има нешто штом ја остајле најкасно да излези!

Инаку еве torrent кој не сака да се масира со линкови:
алоо бе од кога сте на форумов и не научивте дека нема пиратерија

Kajgana Shop

На врв Bottom