мои први импресии од фулл верзијата:
-играта е километри подобра од 2010
-се е подобро:графиката,гејплејот пред се е многу подобар од демото
-коментаторот иако на француски е многу подобар од лани има некој коментари како:El Clasico,Old Traford тетарот на соништата(колку што разбрав),имињата на познатите стадиони(нез за другите) и нормално ги изговара имињната на тимовите и подобро реагира
-стадионите ме оставиа без здив едноставно секој стадион е толку реално пресликан што играта ја прави многу по реална
-гејплејот е фантастичен,иако од време на време има по некој баг но сепак супер е
-Мастер лигата барем на почеток ми изгледа добро и мислам дека нема баш многу промени во овој мод освен презентацијата односно менито на почеток
-BAL-от е доста подобрен и многу пореален го нема веќе оној скаут натпревар,на почетокот си бираш каква улога ќе имаш во тимот и тренерот ти објаснува што како итн.
-Лигата на Шампионите е подобрена со некој козметички промени како менито итн.
-Лиценците и трансферите се катастрофални како и секогаш-Озил уште во Вердер,Раул и Гути во Реал,Ибрахимовиќ во Барселона итн.(но затоа има пач мејкери)
-Едит опцијата-стадион едиторот не ништо посебно вака на прв поглед неможеш да направиш некој вистинските стадиони,но сепак е супер може да се додава стадион,другото е се исто освен тоа што може да додадеш OF од ПЕС 2010 тоа многу ме изненади
-и да повторно ја нема Македонија
-и да на Игуаин му е кратка косата
ПЕС е повторно уживанција од игра како ПЕС 6,можеби и подобро
и откако ги пробав и фифа и пес фулл верзијата
гледано реално
фифа има свој предности,исто и пес,но и оваа година
1.Pro Evolution Soccer 2011
2.FIFA 11(незнам како е на конзола,ама на PC малку е монтона т.е. досадна)