PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Да на 30 е али по цедотеките на 1-2 некаде би требало да ја има најкасно на 4-5

инсталирав пач, имам околу 30тина тимови, најјаките светски репрезентации и најјаките клубови.
стварно, ретко кога овака фудбал ме заинтересирал, се досега беше рутина, сега има тотално нови пристапи, ме тера да изиграм 100 натпревари. чекам да испадне целата верзија има се наеднаш да изиграм!

Ми се појави проблем нешто со песот,до сега немаше ништо ама прееска ја уклучувам и оп ми се рестартира компјутерот...:raz:

Мене по се ми изгледа дека пак ќе има разочарување. Истите ГЛУПАВИ фаули од 2010 не ги смениле, за НАЈМАЛ контакт се суди фаул, исто така дур не свирне судијата не можеш да забијаш и така фино лепо ке си чекаш нонстоп дур не те фате нерното па на крај da стиснеш Алт+Ф4. Друго страшно ме нервира тоа што, едноставно сите играчи се ИСТИ. Имав една акција, значи со меси бев понапред едно 2-3 метри од последниот обрамбен играч, цело време држев на брзо трчање, и дур стигнам до шеснаесеттерец и да шутнам, демикелис ме стигна и ми ја зеде топката, е тоа сварно жими стапоф. Од друга страна ме бендисува тоа што конечно воведоја комплетна слобода во додавањето, али се попусто кога ги има предходниве ср*ња :)

Чекај бе демо е ова Мартин искулирај! имале време може го поправиле тоа почекај да излезе фул верзија.

Симнав еден пач за демото, со неколку додадени тимови и репрезентации и навистина се надевам дека креаторот на пачот ги правел фаците на играчите, а не КОНАМИ. Хавиер Занети изгледаше како да има 20 години, и повеќето играчи беа утнати во фаците.

Во врска со муабетот погоре, ние играме демо, а не бета верзија, демото е пробување на продуктот пред да се решиш да го купиш, така да не очекувајте промени во финалната верзија, таа е завршена уште пред демото да искочи, само мали помени во database-от може да има, ништо друго. Истото важи и за ФИФА 11.

Излезе торент фулл верзија за хбох, така да пц денеска или утре најкасно очекувајте.

Грциве антиталенти за фудбал и на РС :)

Излезе торент фулл верзија за хбох, така да пц денеска или утре најкасно очекувајте.

Ама кажа , ко ти да го праиш кракот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom