Абе уште ли се карате за Србија дека ќе бидат први бе?:pos2::pos2::pos2: Првин тепајте ги задутре Гана

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шеќерАбе уште ли се карате за Србија дека ќе бидат први бе?:pos2::pos2::pos2: Првин тепајте ги задутре Гана![]()
Што ли ќе се дешава со Франција веќер?
^
Шмеќер:wink:
Па и да помине Србија група, ќе треба многу среќа за да се избегне Аргентина, оти комплекси набија од нив, пак да не се повтори 2006-та....
Мала збунка. Моја грешка, сакав да кажам дека треба да се одбегнат уиграните Енглези.Оти Аргентина? Не играат првиот од Д со вториот од Ц? Или јас имам грешно разбрано.
Мала збунка. Моја грешка, сакав да кажам дека треба да се одбегнат уиграните Енглези.
Не знам зошто, ама јас од Гана не очекувам многу.. Вака без Есиен ќе им биде многу потешко.. Дури планирам да играм на Србија и да ги играм Х со Австралија.. И не знам зошто сите ја отпишувате Австралија..може ќе направат нешто и они бе![]()
Германија 100% е прва во групава,Србија мислам со 2ро ке се задоволат.
Србите со Германија немаат шанса,како прво слаби се на психички план-балкански менталитет.Би бил среќен да не сум во право и да победи Србија
Не се Србите слаби, супер тим имаат, но Германија е јака тоа е целата приказна. Децана од Германија нема да се задоволат со ништо освен победа на сите натпревари, во прекрасна форма играат и мислам дека тешко кој ќе ги сопре. Останува тоа да се покаже на теренот, почнувајќи од утре.:wink: