Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе уште ли се карате за Србија дека ќе бидат први бе?:pos2::pos2::pos2: Првин тепајте ги задутре Гана:pipi:

^
Шмеќер:wink:

Ја искрено да ви кажам кога ќе се подсетам кој падови сум ги имал на изминативе светски првенства, малце страв ме фаќа. Многу депресивно ми завршувале неколкуте светски и европски првенства. Така да малце да ја смириме топката да се помолиме и да се надаме дека ова СП ќе ни биде ВЕСЕЛО.

Па и да помине Србија група, ќе треба многу среќа за да се избегне Аргентина, оти комплекси набија од нив, пак да не се повтори 2006-та....

Па и да помине Србија група, ќе треба многу среќа за да се избегне Аргентина, оти комплекси набија од нив, пак да не се повтори 2006-та....

Оти Аргентина? Не играат првиот од Д со вториот од Ц? Или јас имам грешно разбрано.

Оти Аргентина? Не играат првиот од Д со вториот од Ц? Или јас имам грешно разбрано.
Мала збунка. Моја грешка, сакав да кажам дека треба да се одбегнат уиграните Енглези.

Мала збунка. Моја грешка, сакав да кажам дека треба да се одбегнат уиграните Енглези.

За така потрудете се први да завршите тука. Најверојатно САД ќе излезат втори, па со нив ќе се соочите, а ние ќе ги рушиме Енглезиве.:wink:
(Ама филм):)

Не знам зошто, ама јас од Гана не очекувам многу.. Вака без Есиен ќе им биде многу потешко.. Дури планирам да играм на Србија и да ги играм Х со Австралија.. И не знам зошто сите ја отпишувате Австралија..може ќе направат нешто и они бе :)

Не знам зошто, ама јас од Гана не очекувам многу.. Вака без Есиен ќе им биде многу потешко.. Дури планирам да играм на Србија и да ги играм Х со Австралија.. И не знам зошто сите ја отпишувате Австралија..може ќе направат нешто и они бе :)

Се согласувам, мислам дека битката за второто место ќе биде меѓу Србија и Австралија.

Не знам ни јас зошто ја отпишуваат Австралија ама ајде.Многу добро се покажа во подготвителниот период,и сите знаеме како Италија во 2006 ја помина (со судии!!!)

Германија 100% е прва во групава,Србија мислам со 2ро ке се задоволат.
Србите со Германија немаат шанса,како прво слаби се на психички план-балкански менталитет.Би бил среќен да не сум во право и да победи Србија

Германија 100% е прва во групава,Србија мислам со 2ро ке се задоволат.
Србите со Германија немаат шанса,како прво слаби се на психички план-балкански менталитет.Би бил среќен да не сум во право и да победи Србија

Не се Србите слаби, супер тим имаат, но Германија е јака тоа е целата приказна. Децана од Германија нема да се задоволат со ништо освен победа на сите натпревари, во прекрасна форма играат и мислам дека тешко кој ќе ги сопре. Останува тоа да се покаже на теренот, почнувајќи од утре.:wink:

Не се Србите слаби, супер тим имаат, но Германија е јака тоа е целата приказна. Децана од Германија нема да се задоволат со ништо освен победа на сите натпревари, во прекрасна форма играат и мислам дека тешко кој ќе ги сопре. Останува тоа да се покаже на теренот, почнувајќи од утре.:wink:

Абе не викам дека Србија се слаби,одлични поединци имаат.Мислев дека се послаби на психички план.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom