- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.097
- Поени од реакции
- 893
Стварно еј види го терминов 13:30... па прв пат во живот усно ќе полагам тој фосилот не знае ни на машина за куцање да направи тест... како и да е ќе се пријавам изгледа прв што биде биде па на раат да гледам. Попладне се надевам нема да биде...
--- надополнето ---
Значи и двете одбрани на Срб-Кам беа циркузи живи и нормално не може да се земе тоа репер за СП.
А Гана дури жал ме фати колку сакаа сите нешто да направат :pos2: Иако имаа еден поништен чист гол некј којзнае каков впечаток не ми оставија. Автсралија со САД исто гледав хајлајтс и не направија нешто шанси. Назад требало да бидат јаки ама ни во тоа не се убедив. Е сега за нив немам поим со каков состав истрчаа па не може да коментирам.
--- надополнето ---
суботиќ ќе биде врвен стопер, но се уште не е! Со Немања место него, одбраната ќе биде многу посигурна. По мене најдобар вчера Красиќ, најлош Суботиќ.
Ја гледав и Гана. Тешки себичњаци се, ќе ја земе некој на центарот, ќе дрибла, ќе дрибла и на крај нема да додаде, а ќе ја акне у три лепе. Џабе што се брзи и силни кога не знаат тоа да го искористат, т.е. да го употребат во тимска игра.
Значи и двете одбрани на Срб-Кам беа циркузи живи и нормално не може да се земе тоа репер за СП.
А Гана дури жал ме фати колку сакаа сите нешто да направат :pos2: Иако имаа еден поништен чист гол некј којзнае каков впечаток не ми оставија. Автсралија со САД исто гледав хајлајтс и не направија нешто шанси. Назад требало да бидат јаки ама ни во тоа не се убедив. Е сега за нив немам поим со каков состав истрчаа па не може да коментирам.