Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
На PC држиш space за да стане![]()
Конечно ај сеа ќе пробам тенкју.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На PC држиш space за да стане![]()
Во менито кога седам на столчето кликам на наизменично на пук и нишан на џојстик и станува од столот. Одам позади столот има комјутер пишам DOA и се уклучува.
Премногу е заразно стигнав до 18 лвлАма за на пц барам како е незнам....
Симни си ја ALIEN SWARM преку STEAM бесплатна е, од VALVE, ваква е, овој гејмплеј.
Јас еднаш ја „свртев“ и се` си беше во ред. Почнав пак да ја играм, сега сецка КОРНЕ!
Едно не ми е јасно, Како може играва да нема лаг на конфигурација послаба од мојата, истата игра (инсталациски) е инсталирана и на двата компјутера...
Ќе треба да се проба ова со повеќе играчиВо менито кога седам на столчето кликам на наизменично на пук и нишан на џојстик и станува од столот. Одам позади столот има комјутер пишам DOA и се уклучува.
Премногу е заразно стигнав до 18 лвлАма за на пц барам како е незнам....
Ќе треба да се проба ова со повеќе играчи![]()
ЛЕле народе на зомбите стигнав до лвл 17 соло и тоа сам како будала. Колку е добро со зомбиве смислено ЧИСТА 10-ка од мене. Од палење до струја до напивки за живот едноставно прекрасно. Можеа слободно да ја продаваат како посебна игра.