Terebellum Sagittarii
Несопирлива
- Член од
- 25 јули 2007
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 578
На крајот од серијата:smir:Се прашувам кога ке му дојде паметот на Молик![]()
E дај боже...На крајот од серијата:smir:
Затоа што го уби Арџан,мажот на Кеми.зошто ке оди Санто во затвор?
E дај боже...
Како што и претпоставував мажот на Кеми син на Дарамраџ,гуската Тарулата(тарантула)дозна и пак си прекути а после ке се чуди зошто брат и нe и збори:uvo:
a kolku se komplet se na se???Денес ќе бидат 249 и 250 епизода
Убиецот е најмалата ќерка на Дарамраџ, а убиен е неговиот син Арџан. Арџан го нападна Дарамраџ, влезе Бирва, зеде нож и ГО УБАЈА!:pos2:Абе кој е убиецот? а кој убиениот?
Не се знае хехе. Ги има преку 350 епизоди, во Индија сеуште не е завршена со прикажување. Кој знае колку ги има.a kolku se komplet se na se???
Труе ТруеЗа време на бандиди една другарка дојде кај мене на гости и ја гледаше серијата. Најпрво пожолтев, после пожеленев и на крај помодрев од разочарување како некој кој сум го сметал за паметен може да гледа таква серија. Солзи ми потекоа од очите, грутка ми се насобра на срцето, ми отекоа нозете од срам дека во мое присуство се гледа нешто кое и ретардираните деца ќе го отфрлат. Срцето ми застана за миг кога помислив дека некој ова го гледа, ми падна жал за таквите и ги споредив со децата од Кенија, сиротите, душата ми се натажи.