Не , ја спречи да се омажи за оној кој СЛЕПО го сакаше, односно тој сакаше да и наштети.promovira zastareni, sovinisticki stavovi
santo ja sprecuva devojkata da se omazi za toj sto go saka i toa e prikazano kako normalno.
Еве некој што ја следи серијатаНе , ја спречи да се омажи за оној кој СЛЕПО го сакаше, односно тој сакаше да и наштети.
Чај - ЧајЛајк!Ми се допаѓа музиката во серијата и од серијата можам да научам каква е нивната традиција и култура. Во секој случај МИЛИОН пати е подобра од Шехерезада!
Еееј да ќе заборавев, го учам и јазикот!
Малик-Господар
Чокри-Девојка
Бандини-Робинка(измеќарка)
Ееееј! Глеаш јас учам нови зборови башка во секоја епизода можеш да слушнеш барем по два бисери на мудроста кои до сеа гарант не си ги знаел затоа што не се карактеристични за нашиве простори.Само еден мал дел од проектот за оглупување на народот...
Е не сум до толку да не пропуштам али се трудам редовно да ја следам...Абе серијава дава доста поучни работи ама немам време да ја гледам
Една молба до Iskra пошто гледам дека не пропушташ ни една епизода дали ке може да ми пишеш кратка рецензија:back:
Еееј ова е повеќе од доволно!!Е не сум до толку да не пропуштам али се трудам редовно да ја следам...
Денес го гледав првиот дел, а вториот го испуштив.
Најбитно нешо шо се деси е дека конечно Малик(тој најстариот син на Дарамраџ) конечно и кажа што чувствува на Кеми и оваа почна да му се лути нешо...
Санто ја пушти косата (долга и е до колена!) и господарот ја виде па изглеа му заличе на Субхадра и оваа се израдува али после пак нешто ја изнервира овој па почна да плаче ко у секоја епизода...али таа старката ја утеши...
у главно тоа е тоа
Аууу таа новата колку ме копка да дознаам која е еееј!?
:salut:
Малик :smir: грешка си Хитен е најстариот син на ДарамраџЕ не сум до толку да не пропуштам али се трудам редовно да ја следам...
Денес го гледав првиот дел, а вториот го испуштив.
Најбитно нешо шо се деси е дека конечно Малик(тој најстариот син на Дарамраџ) конечно и кажа што чувствува на Кеми и оваа почна да му се лути нешо...
Санто ја пушти косата (долга и е до колена!) и господарот ја виде па изглеа му заличе на Субхадра и оваа се израдува али после пак нешто ја изнервира овој па почна да плаче ко у секоја епизода...али таа старката ја утеши...
у главно тоа е тоа
Аууу таа новата колку ме копка да дознаам која е еееј!?
:salut: