Bandini

Р

~~РубинРед~~

Гостин
На крајот од серијата:smir:
E дај боже...

Како што и претпоставував мажот на Кеми син на Дарамраџ,гуската Тарулата(тарантула)дозна и пак си прекути а после ке се чуди зошто брат и нe и збори:uvo:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
зошто ке оди Санто во затвор?
Затоа што го уби Арџан,мажот на Кеми.

Денешната епизода беше многу потресна...на веселбата Арџан мислејки дека е Хитен го прободе Дарамраџ,а Санто го уби Арџан.
единствено Васуда беше од страна на Санто.

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Знае некој до која епизода е моментално? :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Денес ќе бидат 249 и 250 епизода

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
E дај боже...

Како што и претпоставував мажот на Кеми син на Дарамраџ,гуската Тарулата(тарантула)дозна и пак си прекути а после ке се чуди зошто брат и нe и збори:uvo:

И тогаш дозна дека сам себе си е мајка. У курац колку се глупи серииве.

Член од
1 јули 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Бирва го уби Арџан, а Санто сака да ја спаси од затвор. Еве како Бирва му признава ДМ
На крајот има и кај што го убива Арџан кога беше мала. Ова ќе се случи кога ДМ и Санто ќе се разведат пак. Но пред да си отиде Санто, Бирва ќе му каже на ДМ.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Како што даваат по две и три епизоди на ден брзо ќе дојдеме до кај што е во Индија со прикажување :D

--- надополнето ---

a kolku se komplet se na se???
Не се знае хехе. Ги има преку 350 епизоди, во Индија сеуште не е завршена со прикажување. Кој знае колку ги има.

J

JOEY JORDISON

Гостин
По Ретардирана серија Нема да се прикаже на Тв .....Какви Звуци има тоа серијата Како од Некој Хорор Филм па и коа Зборат ајдхксјдхасд џимсјсхфасддас
се на се Жално

--- надополнето ---

За време на бандиди една другарка дојде кај мене на гости и ја гледаше серијата. Најпрво пожолтев, после пожеленев и на крај помодрев од разочарување како некој кој сум го сметал за паметен може да гледа таква серија. Солзи ми потекоа од очите, грутка ми се насобра на срцето, ми отекоа нозете од срам дека во мое присуство се гледа нешто кое и ретардираните деца ќе го отфрлат. Срцето ми застана за миг кога помислив дека некој ова го гледа, ми падна жал за таквите и ги споредив со децата од Кенија, сиротите, душата ми се натажи.
Труе Труе

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Скоро три месеци немав гледано Бандини и еве сеа гледам и се нервирам :nerv: Како беее КАКО!? Дали е оваа нормална??? Девојчево го уби тој, а она ја превзема вината...Мајка ми дека поредовно прати ми кажа дека Санто веќе 10 години одлежала у затвор. ЕПА ТАКА И ТРЕБА КОА Е ГЛУПА! Да беше некоја од обичниве шпански серии немаше да се нервирам толку, вака дека е снимано по вистинита приказна и не не не не знам...

Kajgana Shop

На врв Bottom