- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
стварно што се деси со тој бе,ја се сеќавам на таа со барса кога влезе и одигра одлично,а после на уште една утакмица труп бешеМоре Паланка му е мајката....в уста ѓи носи на тројцата![]()
стварно што се деси со тој бе,ја се сеќавам на таа со барса кога влезе и одигра одлично,а после на уште една утакмица труп бешеМоре Паланка му е мајката....в уста ѓи носи на тројцата![]()
така, така...Aко дојде Џеко, Бензема може да се прости од Реал најкасно до лето.
абе јас знам дека го обожаваш ама не мора до тогаш да го гледам како пишува во стил на мадриѓанец^До Нова Година ќе си стој пујол![]()
![]()
![]()
Солдадо > Бензема![]()
Аххх како ќе ви се смеам само ако дојде Џеко + и Хиго, а Бенз никој нема да го рачуна и типот се здиви и ОП прва постава^
Портиљо > Бензема![]()
Он чим до сега не се здиви не гледам можност зашто би се здивил кога би го земале Џеко. Уште толку ке се демотивира и ке знае дека нема да има никаква шанса за втор тим, а не па за прв. Многу се нервирам за Бензема, незнам како испадна до толку промашен трансфер да биде. А сеа ке видите у среда ке даде гол против Оксер и на крај против Зарагоса пак ке усере нема ништо да изигра.Е ова ќе биде јако ако дојде Един Џеко, уште еден мој Дијамантне претерувајте толку за Бенз бе
--- надополнето ---
Аххх како ќе ви се смеам само ако дојде Џеко + и Хиго, а Бенз никој нема да го рачуна и типот се здиви и ОП прва постава![]()
Ти до Нова година...јас до Април месец :nesvest:^До Нова Година ќе си стој пујол![]()
![]()
![]()
Лелее незнаеш колку ми е жал за дечково брат. Стварно ветуваше и беше одличен талент, штета што фудбалската кариера му заврши на млади години. Иначе сега ке играше прв тим 100% сум сигурен.Мур и Перез планираат да го вклучат и Де Ла Ред во стручниот штаб во Кантерата. Рубен треба и официјално да добие про лиценца со која ќе може да стане и еден од најмладите тренери на кога било екипа у Шпанија и Европа.
Добро е што не се откажува дечково![]()