Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^^Aбе жртва.. нек си ебе матер. Тие 4 милиона ќе си ги извади ти дури да трепнеш. Само он е свесен дека доколку дојде, ќе си се нажние пари па макар и на клупа да седи.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Абе можел овој босанскиов дијамант да игра во ЛШ, а. Ја се си мислам дека Волфсбург играле во ЛШ, па си викам која е поентата да се даваат 30 милиони за играч кој не може да игра во ЛШ. Изглеа сум помешал со ланската сезона. Јас сум за овој трансфер.

O

ob1

Гостин
^^Aбе жртва.. нек си ебе матер. Тие 4 милиона ќе си ги извади ти дури да трепнеш. Само он е свесен дека доколку дојде, ќе си се нажние пари па макар и на клупа да седи.
Знам брат се зафркавав.

Поентата на постот ми беше да го искритикувам Бензема малце, може ке му дојде памет. Да не беше волку мрзлив сега немаше да мораме да купуваме нови напагачи и да трошиме дополнително пари. Незнам што е работата со него, стварно незнам зашто неможе онака да му тргне. Дали е до лигата, играта на тимот, до самиот него стварно незнам.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Море Паланка му е мајката....в уста ѓи носи на тројцата :P

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
УЕФА и санкциите поради жолтите/црвените картони.... намалени казните.... клубот ќе плати 100000€ (20000€ помалку од првичното), Моу санкциониран само со 1 натпреавар поради несоосдветно однесување + 30000€ (10000€ помалку)..... додека за Ramos, Xabi, Casillas и Dudek нема попуст, ќе си платат 20000€ (Ramos и Xabi), 10000€ (Casillas), односно 5000€ (Dudek)..... Знаев :)

Дааааааа бе Планка, како ги изигра 2те утакмици коа влезе со барса и со кој беше таму друг:vozbud:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Знам брат се зафркавав.

Поентата на постот ми беше да го искритикувам Бензема малце, може ке му дојде памет. Да не беше волку мрзлив сега немаше да мораме да купуваме нови напагачи и да трошиме дополнително пари. Незнам што е работата со него, стварно незнам зашто неможе онака да му тргне. Дали е до лигата, играта на тимот, до самиот него стварно незнам.

Aко дојде Џеко, Бензема може да се прости од Реал најкасно до лето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom