- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
стварно што се деси со тој бе,ја се сеќавам на таа со барса кога влезе и одигра одлично,а после на уште една утакмица труп бешеМоре Паланка му е мајката....в уста ѓи носи на тројцата
стварно што се деси со тој бе,ја се сеќавам на таа со барса кога влезе и одигра одлично,а после на уште една утакмица труп бешеМоре Паланка му е мајката....в уста ѓи носи на тројцата
така, така... како и да е ќе ми се исполни надежта и тоа шо побрзо!!! бот бе ботAко дојде Џеко, Бензема може да се прости од Реал најкасно до лето.
а шо не ја ставиш ти ?!Еве ви една добра слика за Аватар :
абе јас знам дека го обожаваш ама не мора до тогаш да го гледам како пишува во стил на мадриѓанец^До Нова Година ќе си стој пујол
Солдадо > Бензема
Аххх како ќе ви се смеам само ако дојде Џеко + и Хиго, а Бенз никој нема да го рачуна и типот се здиви и ОП прва постава^
Портиљо > Бензема
Он чим до сега не се здиви не гледам можност зашто би се здивил кога би го земале Џеко. Уште толку ке се демотивира и ке знае дека нема да има никаква шанса за втор тим, а не па за прв. Многу се нервирам за Бензема, незнам како испадна до толку промашен трансфер да биде. А сеа ке видите у среда ке даде гол против Оксер и на крај против Зарагоса пак ке усере нема ништо да изигра.Е ова ќе биде јако ако дојде Един Џеко, уште еден мој Дијамант не претерувајте толку за Бенз бе
--- надополнето ---
Аххх како ќе ви се смеам само ако дојде Џеко + и Хиго, а Бенз никој нема да го рачуна и типот се здиви и ОП прва постава
Ти до Нова година...јас до Април месец :nesvest:^До Нова Година ќе си стој пујол
Лелее незнаеш колку ми е жал за дечково брат. Стварно ветуваше и беше одличен талент, штета што фудбалската кариера му заврши на млади години. Иначе сега ке играше прв тим 100% сум сигурен.Мур и Перез планираат да го вклучат и Де Ла Ред во стручниот штаб во Кантерата. Рубен треба и официјално да добие про лиценца со која ќе може да стане и еден од најмладите тренери на кога било екипа у Шпанија и Европа.
Добро е што не се откажува дечково