Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^^Aбе жртва.. нек си ебе матер. Тие 4 милиона ќе си ги извади ти дури да трепнеш. Само он е свесен дека доколку дојде, ќе си се нажние пари па макар и на клупа да седи.

Абе можел овој босанскиов дијамант да игра во ЛШ, а. Ја се си мислам дека Волфсбург играле во ЛШ, па си викам која е поентата да се даваат 30 милиони за играч кој не може да игра во ЛШ. Изглеа сум помешал со ланската сезона. Јас сум за овој трансфер.

^^Aбе жртва.. нек си ебе матер. Тие 4 милиона ќе си ги извади ти дури да трепнеш. Само он е свесен дека доколку дојде, ќе си се нажние пари па макар и на клупа да седи.

Знам брат се зафркавав.

Поентата на постот ми беше да го искритикувам Бензема малце, може ке му дојде памет. Да не беше волку мрзлив сега немаше да мораме да купуваме нови напагачи и да трошиме дополнително пари. Незнам што е работата со него, стварно незнам зашто неможе онака да му тргне. Дали е до лигата, играта на тимот, до самиот него стварно незнам.

УЕФА и санкциите поради жолтите/црвените картони.... намалени казните.... клубот ќе плати 100000€ (20000€ помалку од првичното), Моу санкциониран само со 1 натпреавар поради несоосдветно однесување + 30000€ (10000€ помалку)..... додека за Ramos, Xabi, Casillas и Dudek нема попуст, ќе си платат 20000€ (Ramos и Xabi), 10000€ (Casillas), односно 5000€ (Dudek)..... Знаев :)

Дааааааа бе Планка, како ги изигра 2те утакмици коа влезе со барса и со кој беше таму друг:vozbud:

Знам брат се зафркавав.

Поентата на постот ми беше да го искритикувам Бензема малце, може ке му дојде памет. Да не беше волку мрзлив сега немаше да мораме да купуваме нови напагачи и да трошиме дополнително пари. Незнам што е работата со него, стварно незнам зашто неможе онака да му тргне. Дали е до лигата, играта на тимот, до самиот него стварно незнам.

Aко дојде Џеко, Бензема може да се прости од Реал најкасно до лето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom