Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проблемот е во тоа што губиме од Леванте,Барса тепа(шо е сигурно по шо во моментов води,има и играч појке).........Барса ни бегат бод......шо е многу....бидејки ние допрва треба да гостуваме кај Атлетико и Билбао......
Тоа мање-више...........за утакмицата можам да кажам дека на половината од Леванте ........отприлика беа 9 души 85% од времето.....,БУНКЕР,партизански,и ела помини.Башка и нашиве како беа расположени....мераци:kesa:!
За Игуаин,следната на клупа......Дрибла 90 минута,10 минути пред тоа мава макази, а 2 метра подолу бензема сам ко гроб.Се на се утакмица шо мора експресно да се заборавит.....И да,Мурињо ги помеша математиките вечерва.....грешни,многу грешни измени..!

леле човече ич не ми се пишува но мора да ти објаснам зошто барем според мене...
Постот за Марсело-го пишувам последен пат

Ние оваа година изигравме 5 натпревари против ,,просечни,, тимови кои цело време се бранеа..
Играме напагачки фудбал правиме шанси и шутираме..е сега кога ке дојде Валенсиа, Севила, Барселона, Милан, ....
Г.Марсело ке биде пак истиот---ке го бушат како швајцарско сирење...дали меси дали навас дали мата било кој што знае да играе фудбал..
Кога ке завршат тие натправари натпревари ние пак тука ке ја ,тупиме, тестатурата на неговата глупавост..
Зошто горе напишав дека напагаме и правиме шанси а каде е Марсело нели негова специјалност му е нападот не даде ни еден употреблив ценатаршут--игра просечно ништо специјално а што ке биде кога ке играме со Челзи само Господ знае...
Јас не му го омалуважувам досегашниот успех на Марсело на барем спред МЕНЕ ако сакаме да биде комплетна екипа тој мора да биде заменет со класа играч---најдобро решение Коентрао...
толку за Марсело од мене за оваа година...

едит :овој црниот од Барса ги закопа на овие од билбао таа ти е..кога не си дадоа гол кога си можеа ---лепо си го примија
ок не се нервирај

леле човече ич не ми се пишува но мора да ти објаснам зошто барем според мене...

Ние оваа година изигравме 5 натпревари против ,,просечни,, тимови кои цело време се бранеа..
Играме напагачки фудбал правиме шанси и шутираме..е сега кога ке дојде Валенсиа, Севила, Барселона, Милан, ....
Сериозно ова? Ах, шегобиец :)

Момци не се замарајте, форма се темпира од ноември натака, тогаш ќе го видите специјалниот Реал :)

Г.Марсело ке биде пак истиот---ке го бушат како швајцарско сирење...дали меси дали навас дали мата било кој што знае да играе фудбал..
Кога ке завршат тие натправари натпревари ние пак тука ке ја ,тупиме, тестатурата на неговата глупавост..
Зошто горе напишав дека напагаме и правиме шанси а каде е Марсело--игра просечно ништо специјално а што ке биде кога ке играме со Челзи само Господ знае...
Јас не му го омалуважувам досегашниот успех на Марсело на барем спред МЕНЕ ако сакаме да биде комплетна екипа тој мора да биде заменет со класа играч---најдобро решение Коентрао...
толку за Марсело од мене за оваа година...

едит :овој црниот од Барса ги закопа на овие од билбао таа ти е..кога не си дадоа гол кога си можеа ---лепо си го примија

abe covece, kolku raboti treba da se sredat vo timov posle ovie 5 kola, ti se fakjash za marselo. da naprail nekoja greska aj, ama vaka koga ima ogromni drva vo timov, ti da zboruvash za marselo, ne znam togash.. ti si go gleal marselo kako ke igra protiv takvi timovi pod vodstvo na murinjo ? si go gleal kontrao nekogas vo spansko prvenstvo ? da pocekas prvo da igra protiv takvi timovi, pa posle da go ocenuvas, moze ? btw, kontrao = marselo.

Сериозно ова? Ах, шегобиец :)

Момци не се замарајте, форма се темпира од ноември натака, тогаш ќе го видите специјалниот Реал :)
Јас сум сигурен дека ќе играме одлично за месец,два........Но ме плаши фактот дека играме во иста лига со Барселона,која киксови како онај со Херкулес прави еднаш во годината,и сум сигурен дека ако продолжиме вака...до Ноември месец ќе ни бега 4,5 бода.А и да не заборавиме,од вакви киксови лани титула изгубивме!

Јас сум сигурен дека ќе играме одлично за месец,два........Но ме плаши фактот дека играме во иста лига со Барселона,која киксови како онај со Херкулес прави еднаш во годината,и сум сигурен дека ако продолжиме вака...до Ноември месец ќе ни бега 4,5 бода.А и да не заборавиме,од вакви киксови лани титула изгубивме!

pravea, ovaa sezona ke vidime dali ke pravat. sto tolku barsa pa barsa, ne se i oni koj znae sto ovaa sezona, se namacija so hihon, izgubija od herkules, sea so bilbao so igrac poveke ocekuvano bese da tepat. ja mislam deka ovaa sezona cesto ke gledame vakvi kiksovi, i od real i od barsa.

pravea, ovaa sezona ke vidime dali ke pravat. sto tolku barsa pa barsa, ne se i oni koj znae sto ovaa sezona, se namacija so hihon, izgubija od herkules, sea so bilbao so igrac poveke ocekuvano bese da tepat. ja mislam deka ovaa sezona cesto ke gledame vakvi kiksovi, i od real i od barsa.
Чул те горнион..........Како игрет останативе екипи....дан бидит некој од Валенсија или Атлетико М шампион?:) хехе

@manga
знам дека пратиш фудбал--пред да почнам ;))) (еден од најинформираните си)

еве сега зошто мислам вака

1.јас него не го посочив како главен виновник...
2.мурињо не е магионичар па од марсело да направи супер играч кој ке може примарно да се носи со Меси...
3.коентрао јас го гледав на светското првенство со светскиот првак и имав што да видам-човекот е машина -не се согласувам со тебе дека марсело е ист како коентрао..
4.да има дрва но тие дрва можат да созреат (имаат капацитет)исклучок арбелоа...
5.да има многу работи да се средат како прво да станат ПРИЈАТЕЛИ ..што мислам под тоа
еве пример
марсело губи топка пага и се жали на повреда(само пример) за тоа време противничкиот тим прави контра..тоа на роналдо
му се случува пред носот и тој во главата си го прави филмот,,зошто јас за него да трчам тој ја направи грешката,,тој филм мора да се избрише
мора да има кохезија, галванизација како сакате тоа е најважно во еден тим..еден за сите - сите за еден..кога тоа ке се среди потоа другото е лесно..најнакрај затоа и интер стана европски шампион..тоа што го немаа го надокнадуваа со срце..
оваа е чисто пријателски пост без ни грам потценување..: )))

Проблемот е во тоа што губиме од Леванте,Барса тепа(шо е сигурно по шо во моментов води,има и играч појке).........Барса ни бегат бод......шо е многу....бидејки ние допрва треба да гостуваме кај Атлетико и Билбао......
Тоа мање-више...........за утакмицата можам да кажам дека на половината од Леванте ........отприлика беа 9 души 85% од времето.....,БУНКЕР,партизански,и ела помини.Башка и нашиве како беа расположени....мераци:kesa:!
За Игуаин,следната на клупа......Дрибла 90 минута,10 минути пред тоа мава макази, а 2 метра подолу бензема сам ко гроб.Се на се утакмица шо мора експресно да се заборавит.....И да,Мурињо ги помеша математиките вечерва.....грешни,многу грешни измени..!

protiv bilbao i takvite ostanati "teski" gostuvanja mnogu podobro ke odigrame nego li na gostuvanjata kaj vakvi bunker timovi.

Разочаран сум од резултатот, затоа што тоа е единственото што го знам од натпреварот, пошо не гледав. Играв и ја фудбал, секоја сабота така, па неможам да откажам.
Јас како што спомнав сум разочаран од резултатот, ама во исто време сум и смирен знаејќи кој седи на клупата на Реал оваа сезона, многу доверба имам во човекот, се надевам нема да ме разочара. И да, ок е да се критикуваат Кристиано и Пипита, ама некои од вас ја претеруваат, без разлика колку бил лош тој играч во текот на натпреварот, се додека игра за мојот тим, се воздржувам од пцуење на истиот.
пс. Навивачиве од фарса брзо го заборавија Херкулес, па јадат материи непрепорачливи за еден човечки организам. :tapp:

Коентрао е крило бе, он ја играше последната сезона принудно како лев бек у Бенфика...напред е добар али назад и он е ист.

protiv bilbao i takvite ostanati "teski" gostuvanja mnogu podobro ke odigrame nego li na gostuvanjata kaj vakvi bunker timovi.

Точно. Тие екипи секогаш пробуваат да се надигруваат, а не да играат “кој најдалеку ќе ја испуца топката од шеснаесеттерец“ !

riken

go gledase svetskoto neli???
i kako igrase koentrao vo odbrana...dali bese pominuvan kako klovn?dali deluvase izgubeno?dali se glupirase?
jas go gledav protiv spanija-- i od toa sto go vidov bev iznenaden...niednas ne bede pominat..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom